• تاریخ انتشار : شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۸
  • کد خبر : 3147
  • چاپ خبر
در دیدار نماینده ولی فقیه در مازندران با مدیرکل و مدیران تبلیغات اسلامی استان مطرح شد

ضرورت تعامل روحانیت با سازمان تبلیغات/ شناسایی گروه‌های جهاد تبیین از رویکرد‌های سازمان تبلیغات اسلامی مازندران/ تشکیل نهضت پیشرفت بانوان در استان /

در دیدار نماینده ولی فقیه در مازندران با مدیرکل و مدیران تبلیغات اسلامی استان به‌مناسبت سالروز اطلاع‌رسانی دینی و تبلیغ، به ضرورت تعامل روحانیت با سازمان تبلیغات، شناسایی گروه‌های جهاد تبیین از رویکرد‌های سازمان تبلیغات اسلامی مازندران، تشکیل نهضت پیشرفت بانوان در استان اشاره شد

به گزارش نکته آنلاین؛ آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در دیدار با مدیران تبلیغات اسلامی استان به‌مناسبت سالروز اطلاع‌رسانی دینی و تبلیغ، اظهار کرد: گاهی ما جامعه روحانیت کار تبلیغاتی انجام می‌دهیم که باید ذیل تشکیلات قانونی صورت بگیرد؛ گاهی تشکیلاتی موجود است اما ضعف‌هایی دارد، اما سازمان تبلیغات اسلامی دارای دو ویژگی تشکیلات و نقاط قوت است.

وی با تاکید بر ضرورت تعامل روحانیت با سازمان تبلیغات، افزود: وظیفه ما جامعه روحانیت وظیفه پیغمبر یا همان تبلیغ است؛ تبلیغ به منظور تمام شدن حجت خدا بر بشر است، اینکه راه درست، راه هدایت و احکام خدا را به گوش آحاد برسانیم.

آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه خداوند بیش از وظیفه مبلغان از آنها نمی‌خواهد، گفت: هر کسی باید وظیفه خودش را به‌درستی انجام دهد، چرا که روز قیامت در این باره از ما سوال می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در مازندران خواستار برگزاری جلسات هماهنگی باهدف برطرف کردن ضعف‌های حوزه تبلیغات شد و اعلام کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در مازندران با وجود گردشگران میلیونی به این مسئله که نگاه ویژه ای معطوف این استان شود توجه کرده؟ در این زمینه مطالباتی وجود دارد، در برخی از مناطق کوهستانی امکانات برای تبلیغ محدود است، کمبود امکانات و بودجه بسیار است، باید درخواست کنید‌.

این مسئول ادامه داد: اینکه تنها متصدی تبلیغات اسلامی حداقل‌ها را نداشته باشد خوب نیست، همچنین برای اجرای طرح‌هایی متناسب با نیاز روز باید فکر کنیم، مثلا نقش تبلیغ طلاب جوان در سواحل موفقیت آمیز بود، باید فکر کنیم.

وی با تاکید بر لزوم تعامل با سازمان‌های مختلف، خاطرنشان کرد: اصل هدف رساندن مطلب به گوش مخاطب است، اکثر جلسات ما با هم‌نوعان خودمان است با اقشار دیگر تماسی نداریم که خوب نیست، شیوه تماس و ارتباط با آن‌ها مهم است.

 

حجت الاسلام شریف تبار مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران اشاره به اهمیت تبلیغ و اطلاع رسانی دینی با رویکرد جدید سازمان تبلیغات اسلامی گفت : با درایت و توجه معمار کبیر انقلاب اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی معماری شده است و به فرمایش مقام معظم رهبری تبلیغات اسلامی یکی از مهمترین رویش‌های انقلاب اسلامی است که یکی از نکته‌های مورد توجه، مدیریت توقعات و انتظارات و انضباط در میدان فعالیت‌های فرهنگی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اینکه فضای شهرها باید متناسب با مراسم‌های دینی و مذهبی باشد افزود: به تأیید سند تحولی تبلیغات اسلامی توسط مقام معظم رهبری همانگونه که مساجد در گام اول انقلاب نقش داشتند، باید در گام دوم نیز توجه ویژه ای به آنها صورت گیرد.

حجت الاسلام شریف تبار تربیت و کادر سازی و ترویج گفتمان اولویت دار نظام مقدس جمهوری اسلامی را از دیگر رویکردها برشمرد و گفت: باید به مجامع وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی نظیر فعالان فرهنگی و تبلیغی، کانون‌های فرهنگی و غیره توجه کرد تا به کمک آنها به مخاطبان دیگر دسترسی پیدا کنیم.

وی با اشاره به اینکه تمام فعالیت‌های ما فقط متوجه قشر مذهبی نیست بلکه همه اقشار را درنظر داریم؛ شناسایی گروه جهاد تبیین را از دیگر رویکردها بیان کرد و گفت: تلاش داریم با کمک همه فعالان فرهنگی و تبلیغی و و شبکه هیئات مذهبی تصمیم سازی و سیاست‌های راهبردی را درپیش بگیریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اعلام اینکه هیئت‌ها باید به نهاد اجتماعی تبدیل شوند، تصریح کرد: هیئت‌ها می‌توانند در محرومیت زدایی و عرصه‌های مختلف اجتماعی نقش آفرینی کنند و با توجه به هجمه‌های اخیر پیگیر هیئت‌های دخترانه هستند.

وی توجه به الگوی سوم زن مسلمان را از دیگر رویکردها بیان کرد و گفت: در راستای تحقق فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی، نهضت پیشرفت بانوان در استان شکل گرفته است.

حجت الاسلام شریف تبار با اشاره به اینکه سال قبل ۱۶۰ جلسه تبیین الگوی سوم زن مسلمان تشکیل شده است، گفت: همچنین در قالب مهرواره با نور دو هزار و ۴۰ بانوی فعال فرهنگی و اجتماعی و مذهبی در استان شناسایی شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به فعالیت‌های قرآنی، آموزش‌های قرآنی از تربیت ۱۲ هزار مربی قرآنی، چهار هزار داور قرآنی خبر داد و گفت: توسعه محافل قرآنی، جلسات تدبر در قرآن از جمله برنامه‌ها است.

وی از کسب رتبه اول فعالیت‌های قرآنی در کشور خبر داد و گفت: ۹۰۰ مؤسسه و خانه قرآنی در استان فعالیت دارد.

حجت الاسلام شریف تبار از راه اندازی مرکز مشاوره معنوی در استان خبر داد و گفت: این مرکز به افراد مختلف از جمله جرایم جایگزین و آسیب دیدگان فرقه‌ای خدمات مشاوره‌ای می‌دهند.

لینک کوتاه

برچسب ها

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.