- تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴
- کد خبر : 4069 چاپ خبر

آمادگی ۶۴ اکیپ در طرح نظارت بهداشتی و شرعی روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی
به گزارش نکته آنلاین و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران، حمزهآقاپور کاظمی، سرپرست این اداره کل با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: این اکیپ ها شامل ۳۹ دامپزشک ۵۰، کارشناس بهداشتی گوشت و ۳۱ ناظر شرعی هستند که در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران و مردم جامعه تلاش خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه کشتارگاه های دام استان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی فعال می باشند گفت:مساجد، هیئت های مذهبی ، خیرین و شهروندان به منظور رعایت شرایط بهداشتی دام خود را از میادین و مکانهای مجاز عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تهیه و با توجه به کنترل و بررسی دام قبل و پس از کشتار آنرا در کشتارگاه های استان قربانی نمایند و از کشتار در اماکن عمومی به صورت جدی خودداری نمایند.
حمزهآقاپور کاظمی با تاکید بر خرید گوشت دارای مهر کشتارگاه گفت: مردم در خرید گوشت قرمز از قصابیها حتما به مهر و تگ کشتارگاهی دقت کنند و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر کشتارگاهی و تاریخ کشتار خودداری کنند. در صورت مشاهده هرگونه تخلف از خرده فروشیها، میتوانند موارد لازم را از طریق سامانه ۱۵۱۲ به ادارهکل دامپزشکی استان اطلاع دهند.
وی برعدم مصرف گوشت تازه تاکید کرد و گفت: جهت جلوگیری از بیماریهای مشترک باید لاشههای دام تا ۲۴ ساعت پس از ذبح و آلایشات آن مانند دل، جگر و قلوه دستکم تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری شود تا ویروس از بین رفته و پس از آن قابلاستفاده است.
حمزهآقاپور کاظمی افزود: استفاده از وسایل شخصی مانند دستکش، ماسک و پیشبند در هنگام ذبح دام، خرد کردن گوشت، مصرف مواد گندزدا در سرویسهای بهداشتی محیط آلوده به خون و ترشحات را توصیه کرد.
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰