مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران شعر را یک رسانه تاثیرگذار برای انتقال مفاهیم دانست و گفت: جشنواره شعر تبری یک رویداد فرهنگ ساز به شمار میآید. احسان آهنگر در حاشیه مراسم رونمایی از پوستر ششمین جشنواره شعر تبری ” نوج” در سوادکوه با بیان اینکه تقویت هویت بومی و محلی از برنامههای مهم شمرده […]
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران شعر را یک رسانه تاثیرگذار برای انتقال مفاهیم دانست و گفت: جشنواره شعر تبری یک رویداد فرهنگ ساز به شمار میآید.
احسان آهنگر در حاشیه مراسم رونمایی از پوستر ششمین جشنواره شعر تبری ” نوج” در سوادکوه با بیان اینکه تقویت هویت بومی و محلی از برنامههای مهم شمرده میشود، اظهار داشت: یکی از رویدادهای هویتساز ، تقویت فرهنگ بومی و محلی است و گویش محلی یکی از مصادیق آن به شمار میآید.
وی تصریح کرد: جشنواره شعر تبری نوج صرفاً یک جشنواره ادبی نمیدانیم بلکه یک رویداد هویت ساز است.
آهنگر اظهار کرد: نسل امروز در برابر تهاجم فرهنگی دشمن قرار دارد، نسلی که با فرهنگ غرب و مدرنیته دست و پنجه نرم میکند و شاهد چالشهای هویتی در نسل جدید هستیم، اگر میخواهیم ترویج فرهنگ بومی و محلی داشته باشیم باید برنامهریزی مدونی داشته باشیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه پدیده شعر یکی از معجزات آفرینش است، اظهار داشت: شعر یکی از معجزات آفرینش عالم است، شعر یک رسانه تاثیرگذار برای انتقال مفاهیم است.
آهنگر یادآور شد: اگر دو عامل در زنده نگه داشتن واقعه عاشورا تاثیرگذار بدانیم یکی نقش مردم در انتقال سینه به سینه واقعه عاشورا و دلیل دیگر استفاده از ابزار هنر بوده است.
وی افزود: تاثیر مداحی در جامعه مخصوصاً مداحیهای سنتی در ترویج فرهنگ عاشورا بسیار زیاد است وقتی تاثیرگذاری وجود دارد برای شعر مسئولیت و تعهد بوجود میآورد.
آهنگر تصریح کرد: شعر باید در خدمت حق، ارزشهای اخلاقی و والای انسانی باشد اگر چنین بود هویتساز میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، بیان کرد: اگر قرار باشد این جشنواره هویتساز شود، محتوای شعر غنی از ارزشهای والای انسانی، منافع ملی و انقلابی باشد.
آهنگر ادامه داد: فرهنگ باید مردمی شود در نگاه تمدن نوین اسلامی مردم در صحنه هستند و در عرصههای مختلف فرهنگی و هنری فعالیت دارن