به گزارش نکته آنلاین مازندران و به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، احسان آهنگر در مراسم اختتامیه سیزدهمین هفته فیلم و عکس استان که در سینما کانون برگزار شد، با خیرمقدم به حضار و سپاس از شرکت پر رنگ هنرمندان در این رویداد و همچنین قدردانی از زحمات انجمن سینمای […]
به گزارش نکته آنلاین مازندران و به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، احسان آهنگر در مراسم اختتامیه سیزدهمین هفته فیلم و عکس استان که در سینما کانون برگزار شد، با خیرمقدم به حضار و سپاس از شرکت پر رنگ هنرمندان در این رویداد و همچنین قدردانی از زحمات انجمن سینمای جوانان به مدیریت خانم محمودی، فعالیت این انجمن را مشهود و قابل ستایش عنوان کرد.
وی با اعتقاد بر اینکه اگر ادعایی داریم این مهم را باید در عمل ثابت کنیم؛ بر کاربردی بودن اقدامات تاکید کرد و گفت: اساتید، پیشکسوتان و هنرمندان جوانی که به نوعی در این رویداد شرکت کردند در حقیقت یک کنشگر در عرصه فعالیت های فرهنگی جامعه محسوب میشوند و در اینجا به نوعی در حرکت صعودیِ هنر فیلم و عکس و سینما نقش ارزندهای دارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: متولیان فرهنگی اهتمام لازم را برای اعتلای هنر سینما و عکس در استان باید داشته باشند و هر چقدر که مسئولان دستگاه های فرهنگی در این زمینه یکصدا و همدل، همنوا و همآهنگ شوند و در مأموریتهای فرهنگی و رویدادهایی که قرار است در استان رقم بخورد، تشریک مساعی بیشتری داشته باشند؛ مطمئناً کیفیت برنامهها بیشتر خواهد بود و روی کمیت آن نیز تأثیر خواهد گذاشت.
آهنگر با اشاره به حضور مسئولان یا نمایندگان دستگاههای فرهنگی هنری در اختتامیه سیزدهمین هفته فیلم و عکس مازندران، این حضور و این فهم و ادبیات مشترک در حوزه فرهنگی و هنری را به فال نیک گرفت که روحیهبخش و تقویتکننده است.
وی یادآور شد: بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد و در روزهای ابتدایی آن فعالان عرصه سینما خیلی نگران بودند که شاید شاهد پایان هنر سینما در ایران باشیم و اصلا نسبت انقلاب اسلامی با سینما چیست و کجاست؟
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان مازندران ادامه داد: در همان ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ از امام خمینی(ره) در این زمینه سوال کردند و ایشان فرمودند که “انقلاب اسلامی ایران هیچ مخالفتی با سینما ندارد” و آن را یکی از مظاهر تمدن عنوان کردند که باید در خدمت و تربیت مردم به کار گرفته شود.
وی اشارهای نیز به دیدار اهالی سینما با رهبر معظم انقلاب داشت که ایشان نیز عنوان کردند که سینما عنصر جذابی است و کلید پیشرفت کشور در دست فعالان عرصه سینما است و هیچ چیز دیگری در ساحت اثرگذاری نمیتواند جای سینما را بگیرد.
آهنگر با اشاره به تقارن مراسم اختتامیه فیلم و عکس مازندران با روز سینما، بیان کرد: در ۲۱ شهریورماه ۱۳۷۹ به بهانه یکصدمین سال ورود صنعت سینما به ایران جمعی از فرهیختگان و نخبگان فرهنگی و هنری به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد دادند که این تاریخ به نام روز سینما در تقویم کشورمان ثبت شود.
وی ادامه داد: موافقت با این پیشنهاد و ثبت چنین روزی در تقویم جمهوری اسلامی ایران، نشاندهنده اهمیت صنعت سینما در کشور است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که با وجود سرمایه های انسانی متخصص و متعهد در حوزه سینما و عکس در استان و استفاده مناسب از این ظرفیتها، روزهای درخشانتری را در ٱینده در فعالیتهای سینمایی و عکاسی در استان شاهد باشیم.
https://nokteonline.ir/?p=6100