به گزارش نکته آنلاین ؛ حمزه آقاپور کاظمی در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه گفت: یکی از وظایف اصلی دامپزشکی امنیت غذایی پایدار و ارتقای بهداشت سلامت جامعه در سطح استان ها و پیگیری ، پیشگیری و کنترل بیماری‌های مشترک، صنعتی و غیر صنعتی دام است. این مسئول با اشاره به اینکه نیروهای […]

به گزارش نکته آنلاین ؛ حمزه آقاپور کاظمی در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه گفت: یکی از وظایف اصلی دامپزشکی امنیت غذایی پایدار و ارتقای بهداشت سلامت جامعه در سطح استان ها و پیگیری ، پیشگیری و کنترل بیماری‌های مشترک، صنعتی و غیر صنعتی دام است.

این مسئول با اشاره به اینکه نیروهای جهادی دامپزشکی سربازان گمنام عرصه بهداشت هستند افزود: واکسیناسیون، پایش، شناسایی کانون‌ها و مدیریت کانون‌های بیماری، نظارت بر کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی، تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی از اقدامات دامپزشکی در سطح استان است و همکاران ما از مزرعه تا سفره همراه مردم و سلامت و بهداشت جامعه هستند.

وی با اشاره به مسافر خیز بودن استان اظهار کرد: طرح های مختلف تشدید نظارتی در طی ایام سال در بحث فرآورده های خام دامی از کشتارگاه تا مراکز عرضه بصورت متناوب و مستمر در سطح استان انجام می‌شود.

این مسئول اعلام کرد: در شش ماهه نخست امسال پلمب ۱۸ واحد متخلف عرضه فرآورده های خام دامی، ارسال ۱۹۴ پرونده به مراجع قضایی، ضبط ۱۵۶ هزار کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی و بیش از ۱۴۲ هزار کیلوگرم معدوم سازی و یک‌هزار و ۲۹۸ مورد نمونه‌برداری از مراکز از جمله اقدامات این اداره کل بوده است.

آقاپور از تعیین و تکلیف ۱۰ هزار قلم دارویی ضبط شده و محکومیت به جزای نقدی متخلف به مبلغ ۱۰۴ میلیارد و ۹۴۸ میلیون ۲۰۰ هزار ریال خبرداد.

سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران با اشاره به نمونه برداری از پرندگان اظهار کرد: تاکنون موردی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان مشاهده نشد و استان عاری از وقوع این بیماری است.

وی با اشاره به واکسیناسیون رایگان ۴ میلیون و ۳۰۸ هزار راس بز و گوسفند و ۳۸۱ هزار راس گاو و گوساله در استان گفت : در شش ماه امسال اقدامات سمپاشی برای تعداد ۵۷۱ هزار و ۵۹۵ راس دام و یک میلیون و ۲۵۱ هزار متر از اماکن و نگهداری دام انجام شد و ۱۵ هزار و ۱۱۲ قلاده سگ نیز واکسینه شدند.

این مسئول با اشاره به صدور ۱۵ پروانه تاسیس، تجدید ۲۷ پروانه ساخت، صدور ۲۲ موافقت اولیه محصول گفت: در طی این مدت به ۷۶ هزار و ۶۳۴ مراجعه‌کننده خدمات ارائه شد و در بحث مراقبت از بیماری‌های دامی آموزش رایگان به ۴هزار و ۶۰۰ نفر در ۲۴۰ دوره ارائه شد.