به گزارش نکته آنلاین ؛ صادق برزگر با بیان اینکه برای رسیدن به هدف غایی و توسعه گردشگری نیازمند شکلگیری خرد جمعی است، اظهار کرد: با توجه به قابلیت های قابل توجه استان در زمینه محصولات گردشگری، اما داشتن پتانسیل شرط کافی نیست و برای توسعه پایدار گردشگری نیازمند شکلگیری خرد جمعی است. وی با […]
به گزارش نکته آنلاین ؛ صادق برزگر با بیان اینکه برای رسیدن به هدف غایی و توسعه گردشگری نیازمند شکلگیری خرد جمعی است، اظهار کرد: با توجه به قابلیت های قابل توجه استان در زمینه محصولات گردشگری، اما داشتن پتانسیل شرط کافی نیست و برای توسعه پایدار گردشگری نیازمند شکلگیری خرد جمعی است.
وی با تاکید بر اینکه در این زنجیره ارزش همه دستگاهها نقش مهمی دارند، گفت: از بین ۴۰ روستا، هشت روستای کشور برای ثبت جهانی نامزد شدند که روستای کندلوس از جمله آن است.
این مسئول در خصوص ثبت جهانی روستای کندلوس، گفت: مدت زمان ثبت روستای کندلوس تا دو هفته آینده مشخص میشود و تلاش میشود شرایط و بستر را ایجاد کنیم.
وی با اشاره به اینکه موانعی که برای ثبت وجود دارد باید در گذر زمانی کاهش دهیم، تصریح کرد: برای ثبت روستای کندلوس باید ۱۴ شاخص داشته باشد و اگر امسال نتوانستیم سال آینده نیز شرایط فراهم میکنیم تا با کمک همه موانع را رفع کنیم.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با تاکید بر اینکه بافت تاریخی روستا ارزشمند است، افزود: بافت تاریخی روستا باید برای آیندگان حفظ شود.
برزگر خاطرنشان کرد: در طرح هادی نیز نگاه میراثی باید وجود داشته باشد و دستگاههای ذیربط مثل بنیاد مسکن نیز باید همکاری داشته باشند.
وی در خصوص یگان حفاظت در نوشهر و چالوس، گفت: یگان همه شهرستانها مشغول فعالیت هستند و در استان ۹۵ نیروی یگان حفاظت داریم.
برزگر با اعلام اینکه در حال حاضر ۲۳۰ پروژه در حال انجام است و تلاش داریم پروژه های در حال انجام را تکمیل کنیم، خاطرنشان کرد: در هفته گردشگری ۲۵ پروژه با هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری غرب مازندران افتتاح میشود
وی با بیان اینکه غرب مازندران از مقاصد اصلی گردشگری است، افزود: بخش عمده گردشگران در غرب است به واسطه اهمیت موضوع دفتر هماهنگی سرمایهگذاری غرب مازندران در روزهای آتی افتتاح میشود.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران به راهاندازی دبیرخانه استانی برای رسیدن به هدف ثبت جهانی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه گردشگری سلامت اولین پروژه با رویکرد درمانی است، گفت: مازندران را باید قطب گردشگری سلامت با رویکرد گردشگری تندرستی معرفی کنیم.
برزگر با اشاره به اینکه پروژهها با نگاه گردشگری تندرستی طراحی شود، افزود:
دهکده تندرستی با مراکز آب درمانی، سالن ماساژ درمانی، مراکز گردشگری درمانی نیز باید در دستور کار قرار گیرد.
برزگر با اشاره به اینکه مازندران مقصد گردشگران کشورهای حوزه اطراف است و این استان مورد استقبال این گردشگران قرار گرفت، عنوان کرد: حجم بالایی از گردشگران خلیج فارس نیز به استان سفر میکنند و میتوان خدمات سلامت را ارائه داد.
مدیر کل میراث فرهنگی مازندران با بیان اینکه کجور شهر تاریخی است، افزود: کاوش و شناسایی حرائم آن جزء برنامه هاست.
وی در خصوص اقامتگاه بومگردی، تصریح کرد: هر اقامتگاهی که مجوز داشته باشد در تمدید مشکلی نداریم.
زیرساختهای مورد نیاز را برای توسعه گردشگری فراهم شود
محمدعلی محسنی بندپی نائب رئیس فراکسیون سلامت و گردشگری مجلس نیز با بیان اینکه گردشگری یک کار تیمی است، گفت: وزارتخانههای مختلف باید زیرساختهای مورد نیاز را برای توسعه گردشگری فراهم کنند.
وی با عنوان اینکه البرز مرکزی محدودیتهایی را در منطقه ایجاد کرده است، گفت: ۹۵ درصد حوزه شهرستانهای نوشهر و چالوس در حوزه البرز مرکزی قرار دارد و برای بخشهای مختلف از جمله تولید سازگار با محیط زیست نیز مشکل داریم.
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس ادامه داد: جلسات متعددی با محیط زیست و غیره داشتیم و برای بخشهای مختلف از جمله تولید سازگار با محیط زیست هم مشکل داریم.
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: هتلها و متلها باید گردشگران را جهتدهی کنند و رنگ سقف خانهها نیز میتواند در جذب گردشگران تأثیر گذار باشد.
وی با تاکید بر اینکه در گردشگری سلامت به دنبال توسعه آن در غرب استان هستیم، گفت: سرمایهگذاری بخش خصوصی و بیمارستان یکصد تختخوابی برای ارائه خدمات لوکس به بیماران و گردشگران با مشکل مواجه هستیم که باید وزارتخانههای دیگر هم در توسعه گردشگری سلامت پای کار بیایند.
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس خاطرنشان کرد: شاخصهای ثبت جهانی روستاها را باید داشته و احصاء کنیم.