دکتر علی عباسی ، آمار معاینات انجام شده نزاع ، طی شش ماه امسال در استان را ۱۰هزار و ۳۱۷ نفر(۶۶۷۱ نفر مرد و ما بقی زن ) اعلام کرد و افزود : این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل یک درصد افزایش داشت. وی  تصریح کرد : بر اساس گزارش ارسالی از […]

دکتر علی عباسی ، آمار معاینات انجام شده نزاع ، طی شش ماه امسال در استان را ۱۰هزار و ۳۱۷ نفر(۶۶۷۱ نفر مرد و ما بقی زن ) اعلام کرد و افزود : این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل یک درصد افزایش داشت.

وی  تصریح کرد : بر اساس گزارش ارسالی از مراکز استان ، بيشترين نزاع به ترتيب مربوط به شهرهاي ساري و میاندرود با عدد هزار و ۵۵۲، بابل با عدد هزار ۲۹۰ و نوشهر ، چالوس با عدد هزار ۸۹نفر و كمترين نزاع در شهرستان فریدونکنار با عدد ۲۱۰ نفرثبت شده است.

وی افزود : بر اساس آمار ارجاعی از مراکز استان ، خرداد با دوهزار ۴ نفر ، مرداد با هزار ۸۳۴ و تیرماه با هزار ۷۲۷ به ترتیب بیشترین و شهریور ماه با هزار۴۷۶ کمترین مورد نزاع گزارش شده است.

مدیر کل پزشکی قانونی استان مازندران با تاكيد بر اينكه نزاع و درگيري بيشترين دليل مراجعه افراد به مراكز پزشكي قانوني است ، تصريح كرد :بخش قابل توجهي از افراد به دنبال وقوع نزاع و درگيري از طرف مراجع قضايي و انتظامي به مراكز پزشكي قانوني ارجاع مي شود كه بر اساس نوع و ميزان آسيب ديدگي با توجه به قانون مجازات اسلامي براي آنان گواهي صادر ميشود.

اين مقام اجرايي استان يكي از دلايل بالا بودن آمار نزاع را پائين بودن سطح تحمل افراد در جامعه دانست و گفت : ميتوان با آموزش مهارت هاي زندگي به خصوص در سنين پايين ميزان تحمل افراد را در شرايط استرس بالا برد تا افراد به جاي درگيري فيزيكي ، با بحث ، گفتگو و تفاهم مشكلات في ما بين را حل و فصل كنند.