به گزارش نکته آنلاین ؛ سجاد طاهری معاون بیمهای و هماهنگی امور استانهای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر در جلسه شورای کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان مازندران با اشاره به اینکه امروز کارگزاران در جایگاه ملی در جامعه نقشآفرین هستند، اظهار کرد: کارگزاران به عنوان نخبگان و برگزیدگان به […]
به گزارش نکته آنلاین ؛ سجاد طاهری معاون بیمهای و هماهنگی امور استانهای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر در جلسه شورای کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان مازندران با اشاره به اینکه امروز کارگزاران در جایگاه ملی در جامعه نقشآفرین هستند، اظهار کرد: کارگزاران به عنوان نخبگان و برگزیدگان به جامعه هدف خدمات میدهند.
وی با اعلام اینکه هزار و ۶۰۰ مدیر و همکار به عنوان کارگزار در کشور فعال هستند، تصریح کرد: شبکه اجتماعی قوی با ظرفیتهای بالقوه بالا در کشور ایجاد شده است.
معاون بیمهای و هماهنگی امور استانهای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر افزود: امروز صندوق ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بیمهشده اصلی دارد که بعد از سازمان تامین اجتماعی بزرگترین سازمان اجتماعی در کشور هستیم.
این مسئول با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان از یک نهاد اجتماعی صرف به نهاد حاکمیتی تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: تمام اقدامات صندوق توسط نهادی حاکمیتی و نظارتی مورد بررسی قرار میگیرد چراکه نقش مهمی در بهبود شاخصهای اجتماعی و توسعه کشور ایفا میکنیم.
طاهری با اشاره به اینکه ۱۵۰ هزار خانوار در مازندران تحت پوشش صندوق در استان هستند و ۸ هزار خانوار مستمری دریافت میکنند، ادامه داد: کیفیسازی خدمات در اولویت قرار دارد.
وی با اعلام اینکه کارگزاران سرمایه انسانی ما هستند اظهار کرد: بعد از ۱۷ سال از آغاز بکار صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان دیگر جای آزمون و خطا نداریم و باید هوشمندانه اقدامات را انجام دهیم.
معاون بیمهای و هماهنگی امور استانهای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر با تاکید بر اینکه در سال جاری در دادن مجوز کارگزاری بسیار سختگیرانه عمل کردیم، ادامه داد: هدفمان ساماندهی کارگزاریها با استفاده از ظرفیت موجود و کیفیسازی خدمات است و هرگونه خطایی در روند فعالیت این کارگزاریها، غیرقابل اغماض و همراه با برخوردهای قاطع قانونی خواهد بود.
این مسئول با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی نظام بیمهای توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، بیان کرد: تحت پوشش قرار دادن افراد بیشتری از جمعیت روستایی، عشایر و کشاورزان زیرپوشش نظام بیمه اجتماعی یک تکلیف است.
طاهری با اعلام اینکه براساس تاکیدات مقام معظم رهبری و دولت سیزدهم جهاد تبیین در دستور کار تمام مسئولان قرار گرفت، تصریح کرد: همه باید با جهاد تبیین در جهت معرفی صندوق و خدمات آن به جامعه بزرگ روستاییان، عشایر و کشاورزان اقدام کنیم.
وی یکی از مهمترین دستاوردهای نظام را صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر دانست و گفت: این صندوق در کنار سه صندوق تأمین اجتماعی، بازنشستگی و نیروهای مسلح به جهت گسترش عدالت، مساوات و ارائه خدمت به مردم شکلگرفته است.
معاون صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با اشاره به اجرای طرح رتبهبندی کارگزاریهای بیمه اجتماعی کشاورزان در آیندهای نزدیک افزود: این رتبهبندی براساس شاخصهای کمی و کیفی مد نظر قرار میگیرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: باوجود تمام محدودیتها و مشکلات بودجهای، بالاترین میزان بدهی و دیون در دولت سیزدهم پرداخت شده است.
طاهری با اشاره به اینکه امروز ارزش سرمایههای صندوق ۱۷۰ همت است، ادامه داد: هرچه در توان داریم در تقویت ساختار به کار میگیریم چراکه این جایگاه بسیار مهم و دارای اهمیت است.
وی از اصلاح ساختار موسسات و کارگزاریها تا دو هفته آینده خبر داد و گفت: با تمام تلاش بهدنبال رضایت مردمی هستیم.
معاون بیمهای و هماهنگی امور استانهای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر با بیان اینکه حدود ۷ میلیارد تومان سهم استان مازندران در تسهیلات قرضالحسنه و بانکی است، ادامه داد: این تسهیلات تا پایان امسال پرداخت میشود.
این مسئول اظهار کرد: از ابتدای سال آینده تمام مستمریبگیران تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار میگیرند.
طاهری افزود: در سال گذشته هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه پرداخت شده و امسال ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت میشود تا مردم بتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند و در این بخش رشد ۱۵۰ درصدی را شاهد هستیم.
وی با اشاره به اجرای قانون حمایت از خانواده، تصریح کرد: این قانون ۲ میلیون و ۲۳۶ هزار نفر از زنان غیرشاغل و روستایی و عشایری کشور را مشمول میشود چرا که در سال جاری پنج همت و در سال آینده ۶.۶ همت اعتبار نیاز است و با تلاش صورت گرفته تا پایان امسال هزار میلیارد تومان تخصیص مییابد.
معاون بیمهای و هماهنگی امور استانهای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر در بخش دیگری به موضوع پراهمیت انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در اسفندماه امسال اشاره کرد و گفت: تلاش برای مشارکت حداکثری در انتخابات پیشرو بدون طرفداری و جانبداری از اشخاص، یکی از تکالیف و وظایف مورد
انتظار از کارگزاریها و نمایندگان صندوق است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران نیز با قدردانی از تلاش همکاران در تحقق اهداف مجموعه اظهار کرد: انقلاب اسلامی امروز در اوج قدرت در منطقه است و باید تفکر انقلابی در جامعه جاری و ساری شود.
محمد اسفندیاری بیان کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات تیری در قلب دشمنان است و باید دستاوردهای انقلاب اسلامی در جامعه تبیین شود.
وی با توصیه به کارگزاران افزود: مشارکت پرشور و حداکثری در انتخابات در شهرستانها در اولویت باشد اما جانبداری از افراد نداشته باشید.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران از تشکیل ۲۲ ستاد راهبردی در استان خبر داد گفت: نقاط ضعف شناسایی شده است و تلاش میکنیم تا مشکلات با همدلی و تلاش بیشتر برطرف شود.
اسفندیاری با بیان اینکه در تلاشیم تا جمعیت بیشتری از جامعه روستائیان، عشایر و کشاورزان را تحت پوشش بیمه اجتماعی دربیاوریم، گفت: به دنبال تأمین رفاه و معیشت و آینده قشر نجیب و مولد کشاورز، روستایی و عشایر هستیم.
در پایان مراسم از کارگزاران برتر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان مازندران تجلیل شد.