مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران از اجرای ۸ پروژه ارتباطی دیگر در شهرستان سوادکوه با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش نکته آنلاین و به نقل از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران، اسماعیل اعزی مدیرکل در ششمین روز از دهه مبارک فجر در روستای ورپی شهرستان سوادکوه، ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه توسعه زیرساخت های ارتباطی شهرستان سوادکوه، گفت: در طی ۶ ماه گذشته تاکنون تعداد ۲۵ پروژه ارتباطی و مخابراتی در این شهرستان اجرایی شده است که این طرح‌ها شامل ۶ طرح در حوزه احداث سایت تلفن همراه اول و ایرانسل در شش روستای این شهرستان با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان و ۱۹ طرح در حوزه فیبر نوری با اعتباری بالغ بر شش میلیارد تومان بوده است.

اعزی در ادامه کل اعتبارات در نظر گرفته شده برای توسعه ارتباطات روستایی شهرستان سوادکوه را مبلغی بالغ بر ۱۲۳ میلیارد تومان برشمرد و اظهار کرد: از این میزان بیش از ۳۷ میلیارد تومان با تعداد ۲۵ طرح ارتباطی و مخابراتی در دهه فجر بهره‌برداری شد.

وی با بیان اینکه برای توسعه ارتباطات مابقی روستاهای شهرستان سوادکوه، هشت سایت با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان در برنامه قرار دارد، خاطرنشان کرد: همچنین چهار روستا نیز جهت تقویت پوشش ارتباطی در دست بررسی توسط کارشناسان مربوطه قرار دارد.

در ادامه این مراسم مجتبی سیف الله پور سرپرست مخابرات منطقه مازندران نیز تعداد کل طرح‌های مخابراتی در استان مازندران را ۷۱ طرح برشمرد و گفت: از این تعداد، سهم شهرستان سوادکوه ۲۵ طرح بوده است.

سیف الله پور میزان اعتبار کل طرح‌های اجرا شده در سه شهرستان سوادکوه، جویبار و قائم‌شهر طی دهه فجر را ۱۱۱ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: ۳۷ میلیارد تومان مربوط به شهرستان سوادکوه، ۲۱ میلیارد تومان برای شهرستان جویبار و ۵۲ میلیارد تومان مربوط به شهرستان قائمشهر بوده است.

وی در رابطه با طرح‌های اجرایی حوزه مخابرات در سوادکوه به توسعه ارتباطات همراه اول و توسعه شبکه فیبر نوری اشاره کرد و یادآور شد: مشکلاتی هم که توسط مردم در روستای ورپی بیان شد، بررسی و رفع می‌شود.

گفتنی است در این آیین عباسی کالی نماینده مردم حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی و پاریاو سرپرست فرمانداری شهرستان سوادکوه نیز ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در حوزه ارتباطات خاطرنشان کردند: امروز افتخار ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی اینست که تمام تلاش و همت مسولان ما در جهت کاهش محرومیت ها و کم کردن فاصله در میزان ارائه خدمات مختلف به مردم در روستاها با شهرهای مراکز استان ها و شهرستانها می باشد و قطعا انجام این اقدامات منجر به توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال، کاهش تردد غیرضرور مردم به شهرها و مهاجرت معکوس خواهد شد.