به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پس از حمله موشکی ایران به مجتمع نفتی بازان در خلیج حیفا که عملیات پالایشگاه آن را به‎طور کامل تعطیل کرد، موجی از تنش در میان ساکنان محلی و فعالان محیط زیست گسترش یافته است.
یدیعوت آحارانوت گزارش داد که از زمان این حمله بحث‌ها و اختلاف‌های جدی در محافل سیاسی، صنعتی و زیست‌محیطی در سرزمین‌های اشغالی در گرفته است.
براساس این گزارش، فعالان محیط زیست و برخی از ساکنان حیفا هشدار داده‌اند که نشت مواد شیمیایی خطرناک از تأسیسات آسیب‌دیده می‌تواند آلودگی را در منطقه‌ای که از قبل با چالش‌های زیست‌محیطی مواجه بوده است، بدتر کند.
در مقابل، مدیریت بازان و چندین چهره صنعتی رژیم صهیونیستی بر لزوم عملیاتی نگه داشتن پالایشگاه در زمان جنگ تأکید کرده‌اند.
آنها استدلال می‌کنند که حفظ یک پالایشگاه فعال در حیفا برای حفظ زنجیره تأمین انرژی حیاتی است.
یدیعوت آحارونوت همچنین به افزایش تنش‌ها بین ذی‌نفعان صهیونیست درباره طرح پیشنهادی برای ساخت یک نیروگاه جدید در مجتمع بازان اشاره کرد.
منتقدان این طرح معتقدند که باید از جایگزین‌های موقت و ایمن‌تری مانند واحد‌های برق سیار یا سیستم‌های ذخیره انرژی استفاده شود، با این حال، بازان این جایگزین‌ها را رد کرده است.
در طول جنگ ۱۲ روزه اخیر، سازمان پالایشگاه‌های نفت رژیم صهیونیستی با انتشار بیانیه‌ای تأیید کرد که خطوط لوله و تأسیسات نفتی حیفا در جریان حملات موشکی ایران هدف اصابت قرار گرفته و آسیب دیده‌اند.
گروه بازان به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های نفتی در اراضی اشغالی نیز اعلام کرد که تأسیسات آن در خلیج حیفا در نتیجه این حملات آسیب قابل‌توجهی دیده است.

منبع خبر : خبرگزاری دانشجو | www.snn.ir

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.