به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، حادثه کربلا بزرگ‌ترین مدرسه‌ی درس آموزی بشر است که به هر صحنه از این واقعه عظیم بنگریم شاهد شگفتی‌های فراوانی خواهیم بود.
از ادب و احترام ابوالفضل العباس گرفته تا قربانی شدن طفل شیرخوار ابی عبدالله از رشادت‌های علی اکبر و قاسم تا دلسوزی‌های امام حسین ع در گودی قتلگاه برای دشمنانش، اما بعد از آن واقعه که دستگاه خلافت دنبال پوشاندن کربلا و تحریف آن مصائب بود این زینب کبری و امام سجاد بودند که از هرگونه تحریف و دروغ پردازی درباره‌ی کربلا جلوگیری کردند و آن مصیبت بزرگ را تبیین کردند این امام سجاد بود که امام بعدی امت اسلامی و دلگرمی و پناه اسرای کربلا شد و همراه عمه اش حضرت زینب کبری.
خطبه‌های امام سجاد در شام باعث آگاهی مردم از جایگاه اهل بیت شد. با توجه به اینکه فشار‌های حکومت یزید بر امام سجاد بسیار بالا بود، اما ایشان دست از تبیین و روشن کردن و زنده نگه داشتن نام کربلا برنداشت و از شام تا مدینه از پدر بزرگوارشان گفتند.
چهره حقیقی امام سجاد علیه‌السلام رهبر انقلاب اسلامی: «آن چهره‌ی مظلوم بیصدای سربه‌زیرِ منفعلی که از امام سجاد درست کردند به کلی برخلاف واقع است؛ چهره‌ی حقیقی امام سجاد علیه‌السّلام چهره‌ی یک مبارزِ قهرمانِ خستگیناپذیرِ آشتیناپذیرِ پیگیری است، که با تدبیر تمام، با دقت کامل راه‌ها را میشناسد و انتخاب میکند و به سمت هدف‌ها این راه‌ها را میپیماید، خودش خسته نمیشود و دشمن را خسته میکند.» ۱۳۶۵/۷/۴
از امام سجاد اثری گرانقدر به نام صحیفه سجادی برای شیعیان به یادگار مانده است که آن را تالی تلو نهج البلاغه و قرآن می‌دانند این کتاب پس از قرآن و نهج البلاغه مهمترین میراث مکتوب شیعه به حساب می‌آید صحیفه سجادیه در بردارنده دعا‌هایی پر معنا و مفهوم می‌باشد
دعا‌های صحیفه سجادیه دارای سبک و سیاق خاص خود می‌باشد، سبک و سیاقی که نشان دهنده عمق معرفت امام به خداوند باری تعالی می‌باشد.
امام سجاد علیه السلام با بیان چنین دعا‌هایی نه تنها طریقه‌ی استغاثه و درخواست از خداوند را به ما می‌آموزد بلکه یک منبع غنی‌ای از معارف دینی و اصول اسلامی را نیز به ما عنایت می‌کند.

منبع خبر : خبرگزاری دانشجو | www.snn.ir

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.