به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر مهقانی، شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه توسعه گیاهان دارویی با اشاره به جایگاه ویژه این محصولات در اقتصاد کشاورزی استان گفت: گیاهان دارویی به دلیل نیاز آبی کم و اشتغال‌زایی بالا، می‌توانند جایگزین مناسبی برای کشت محصولات پر آب باشند.
وی افزود: در حال حاضر حدود یک هزار و ۸۲۷ هکتار از اراضی استان به کشت گیاهان دارویی اختصاص دارد و سالانه بیش از سه هزار و ۸۰۰ تن مواد اولیه دارویی برداشت می‌شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی گلستان گونه‌های مهم دارویی استان را شامل زعفران، سیاهدانه، زیره سبز، گل محمدی و اسطوخودوس برشمرد و گفت: این گیاهان علاوه بر کاهش مصرف آب، درآمد مناسبی برای کشاورزان فراهم می‌کنند.
در این جلسه تصمیم گرفته شد ادارات مربوطه هر چه سریع‌تر نسبت به راه‌اندازی میدان بار (بارانداز) گیاهان دارویی اقدام کنند. همچنین مقرر شد دو رقم آزادشده زیره سبز و سیاهدانه توسط محققان به شرکت‌های واجد شرایط جهت تکثیر واگذار شود و زنجیره ارزش گونه‌های اولویت‌دار استان تدوین و تامین اعتبار شود.
این اقدامات در راستای توسعه پایدار کشاورزی و ارتقای بهره‌وری منابع طبیعی استان گلستان برنامه‌ریزی شده است.

منبع خبر : خبرگزاری مهر

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.