به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله محمدی فیروزجایی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه سازمان انتقال خون یک سازمان آموزشی فرهنگی و اجتماعی است، افزود: تهیه ذخیره و نگهداری و توزیع فرآوردههای خونی از جمله وظایف این سازمان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه سالانه ۱۲۰ هزار واحد خون در استان اهدا میشود گفت در حال حاضر جوابگوی یاز تمامی بیمارستانهای استان هستیم.
وی با اشاره به اینکه در دوران جنگ ۱۲ روزه علاوه بر اینکه نیازهای استان را تأمین کردیم بلکه به مسافران و بیمارانی که به استان سفر کردند نیز خدمات دادیم، گفت: در دوران جنگ ۱۲ شکلی از نظر تأمین و توزیع فرآوردههای خونی در استان نداشتیم.
وی با اشاره به تغییر تحول و پیشرفت در حوزه آزمایشگاههای انتقال خون گفت: وظیفه انتقال خون تأمین و توزیع و ذخیره خون کافی و سالم است.
محمدی درباره شاخص مراجعه و اهدای خون گفت در حال حاضر میزان شاخص به ازای هر هزار نفر ۷ نفر است که خون اهدا میکنند اما این میزان در مازندران ۴۱ به ۱۰۰۰ است و رتبه اول کشور را به خود اختصاص دادیم.
مدیرکل انتقال خون مازندران از شکل گیری خیرین در حوزه انتقال خون خبر داد و گفت: بیش از ۷۰ میلیارد تومان در حوزه خیرین سلامت کمک شده است و زمینی در بابلسر تأمین شد و برای ساخت پایگاه انتقال خون از دولت کمکی دریافت نکردیم.
مدیر کل انتقال خون مازندران از تأمین تجهیزات برای پایگاهها شامل ژنراتور برای پایگاه انتقال چالوس خبر داد و گفت: استان مازندران گسترده بوده و دارای ۴۷ بیمارستان است از این رو تأمین نیازهای خونی آن یاز به برنامهریزی منسجم دارد
وی وجود ۱۴ هزار بیمار خاص و ۸ مرکز جراحی قلب باز را از دیگر مواردی برشمرد که نیاز به تأمین خون را در استان ضروری میسازد.
محمدی گفت: ظرفیت خون ما در حال حاضر در حدی است که با بحران مواجه نیستیم و روند کنونی مطلوب است.
مدیر کل انتقال خون مازندران در عین حال تصریح کرد شدیداً نیاز به خون و اهدای خون از سوی گروههای مختلف خونی هستیم.
وی از تولید ۱۲۰ هزار واحد پلاسمای خون خبر داد و گفت: ظرفیت ما ۴۰ هزار واحد است.
منبع خبر : خبرگزاری مهر / مازندران
** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.
Wednesday, 16 July , 2025