یوسف بارانی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برای ششمین سال پیاپی، ۷۲ دیگ غذای نذری به یاد یاران وفادار سیدالشهدا (ع) طبخ و در میان خانواده‌های نیازمند و عزاداران حسینی توزیع شد.
وی اظهار داشت: این مراسم با مشارکت گسترده مردم، خیرین و هیئت‌های مذهبی منطقه برگزار شد. در مجموع بیش از یک تن و ۵۲۰ کیلوگرم مواد اولیه از محل کمک‌های مردمی و ۸۰۰ کیلوگرم دیگر از سوی هیئت‌های مذهبی برای طبخ غذا فراهم شد.
وی افزود: طبخ نذری از صبح روز هفتم آغاز شد و پس از اذان مغرب، با سازماندهی دقیق، نذری‌ها در مناطق هدف از جمله توانبخشی، ترک‌اعتیاد و دیگر نقاط کم‌برخوردار ساری توزیع شد و تلاش کردیم نذری‌ها با حفظ کرامت، دقیق و عادلانه به دست خانواده‌های نیازمند برسد.
بارانی با بیان اینکه هدف از این رزمایش تنها پخت و توزیع غذا نیست، عنوان کرد: این حرکت یک برنامه اجتماعی- فرهنگی با محوریت فرهنگ عاشوراست که با مشارکت مردمی اجرا می‌شود. ما معتقدیم اطعام حسینی ابزاری مؤثر برای احیای سیره اهل‌بیت (ع)، تقویت همدلی اجتماعی و گسترش سنت‌های نیکو در جامعه است.
مسئول هیئت قمر بنی‌هاشم در پایان خاطرنشان کرد: هر سال تلاش می‌کنیم این برنامه با کیفیت بهتر و پوشش گسترده‌تری برگزار شود و ان‌شاءالله با همراهی مردم، این مسیر را در سال‌های آینده با قدرت ادامه خواهیم داد.

منبع خبر : خبرگزاری مهر / مازندران

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.