عبدالله رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: کشاورزان جویباری با به‌کارگیری علف‌کش‌های مختلف از جمله نوینو، لونداکس، بازاگران، کلین وید، نومینی، شالی پاک و… و نیز از طریق وجین و مبارزه مکانیکی، به مبارزه با علف‌های هرز مزارع برنج پرداختند.
رحیمی همچنین از کنترل مکانیکی علف‌های هرز در شالیزارها خبر داد و اظهار داشت: علاوه بر استفاده از سموم، وجین دستی نیز در شالیزارهای شهرستان جویبار در قالب مبارزه مکانیکی به منظور کنترل علف‌های هرز انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار با بیان اینکه این شهرستان دارای ۱۱ هزار و ۱۱۰ هکتار اراضی شالیزاری است، خاطرنشان کرد: از این میزان، ۶ هزار و ۵۱۵ هکتار به کشت ارقام محلی و ۴ هزار و ۵۹۵ هکتار به کشت ارقام پرمحصول در سال جاری اختصاص یافته‌اند.
وی گفت: مبارزه با علف‌های هرز از جمله اقدامات مهم در راستای افزایش بهره‌وری و افزایش عملکرد محصول برنج در شهرستان جویبار به شمار می‌رود و نقش بسزایی در حفظ کیفیت و کمیت تولید این محصول استراتژیک دارد.

منبع خبر : خبرگزاری مهر / مازندران

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.