به گزارش خبرگزاری مهر، حسین نگهدار گفت: با وجود تنش‌های ابتدای تیرماه، مازندران با برنامه‌ریزی دقیق، توزیع به‌موقع نهاده‌های دامی و هماهنگی بین ارگان‌های مختلف، توانست به این موفقیت دست یابد.
وی با اشاره به اهمیت این دستاورد اظهار داشت: این میزان جوجه‌ریزی نه‌تنها به ثبات بازار کمک می‌کند، بلکه تأمین کامل گوشت مرغ مورد نیاز در ایام اربعین حسینی را نیز تضمین می‌کند.
نگهدار ضمن تبریک این موفقیت به فعالان عرصه تولید گوشت مرغ، از تلاش‌های بی‌وقفه آنها در جهت حفظ اقتدار و تاب‌آوری استان مازندران در تولید این محصول مهم قدردانی کرد.
وی افزود: این گزارش حاکی است مازندران همواره یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت مرغ در کشور بوده و با این دستاورد، جایگاه خود را بیش از پیش تثبیت کرده است.

منبع خبر : خبرگزاری مهر / مازندران

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.