به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران، حمزه‌آقاپور کاظمی، سرپرست این اداره کل خاطرنشان کرد: اداره‌کل دامپزشکی استان طی نظارت بر روند کشتار دام در کشتارگاه‌های صنعتی، سنتی و جایگاه های از پیش تعیین شده جهت کشتار دام در مازندران با حضور مسئولان فنی و بهداشتی بخش خصوصی و ناظران دولتی، نسبت به رویه […]

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران، حمزه‌آقاپور کاظمی، سرپرست این اداره کل خاطرنشان کرد: اداره‌کل دامپزشکی استان طی نظارت بر روند کشتار دام در کشتارگاه‌های صنعتی، سنتی و جایگاه های از پیش تعیین شده جهت کشتار دام در مازندران با حضور مسئولان فنی و بهداشتی بخش خصوصی و ناظران دولتی، نسبت به رویه کشتار، کنترل و بررسی دام قبل و پس از کشتار اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

وی از شهروندان خواست تا با توجه به هماهنگی بعمل آمده با شهرداریها مبنی بر تعیین مکانهای مشخص برای عرضه دام زنده در هر شهرستان و استقرار اکیپ های بهداشتی دامپزشکی به منظور تائید سلامت حیوان ، با مراجعه به این میادین نسبت به خرید دام زنده اقدام نمایند تا قبل از خرید با مراجعه به این اکیپ ها به صورت رایگان از خدمات دامپزشکی بهره مند و از سلامت دام مطمئن گردند.

این مسئول با تاکید بر خرید گوشت دارای مهر کشتارگاه گفت: مردم در خرید گوشت قرمز از قصابی‌ها حتما به مهر و تگ کشتارگاهی دقت کنند و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر کشتارگاهی و تاریخ کشتار خودداری کنند.

سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه تمامی ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها در روز قبل عید قربان تا ساعت ۱۹ و در روز تعطیل عید قربان تا ساعت ۱۳ آماده ارائه خدمات رایگان دامپزشکی برای پاسخگوئی به مراجعه‌کنندگان و تماس‌های تلفنی شهروندان مازندرانی است گفت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف از خرده فروشی‌ها، می‌توانند موارد لازم را از طریق سامانه ۱۵۱۲ به اداره‌کل دامپزشکی استان اطلاع‌ دهند.