به گزارش روابطعمومی اداره کل، علی حسین رعیتیفرد در حاشیه مانور سراسری بازرسی از کارگاههای پرخطر در مازندران در معدن پیشرو سوادکوه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: امروز در سراسر کشور مانور ایمنی کارگاه های پرخطر در کشور برگزار شد و تلاش شد در استانهایی که معادن فعال و کارگران بخش معدن دارند بتوانیم […]
به گزارش روابطعمومی اداره کل، علی حسین رعیتیفرد در حاشیه مانور سراسری بازرسی از کارگاههای پرخطر در مازندران در معدن پیشرو سوادکوه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: امروز در سراسر کشور مانور ایمنی کارگاه های پرخطر در کشور برگزار شد و تلاش شد در استانهایی که معادن فعال و کارگران بخش معدن دارند بتوانیم این مانور را در معادن برگزار کنیم.
وی بیان کرد: در ۱۰ استان کشور که دارای معادن هستند تلاش بر این است که این مانور با هدف ارتقای ایمنی و حتی آموزش ایمنی برای اینکه حوادث ناشی از کار ما در معادن کاهش پیدا کند، در این معادن انجام شود.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: مانور ایمنی کارگاه های پرخطر در بخش صنعت در ۱۰ استان و در ۱۰ استان دیگر نیز در بخش ساختمان برگزار میشود.
رعیتیفرد با اشاره به اینکه سالانه نزدیک به ۷۰۰ نفر کارگر در حوادث ناشی از کار فوت می کنند که این ضایعه بزرگی برای جامعه کار و تولید است، ادامه داد: تلاش داریم با کمک بازرسین کار، مسئولین ایمنی واحدهای تولیدی، کمیته های حفاظت فنی که در واحدها تشکیل شده اند بتوانیم هم خود ارزیابی انجام دهیم و هم به کمک بازرسین کار که نظارت عالیه دارند در حوزه ایمنی بتوانیم حفاظت فنی و ایمنی را در کارگاه ها و واحد های تولیدی در سطح کشور افزایش دهیم.
وی با اشاره به بازدی امروز از معدن سوادکوه، افزود: کارگرانی که در حوزه معدن کار می کنند مشمول قانون سخت و زیان آور هستند و تلاش داریم که حق و حقوق کارگرانی که ۲۰ سال متوالی در معدن کار می کنند به صورت بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور برای آنها لحاظ شود.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: حوزه فعالیت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در بخش معادن بحث صیانت از نیروی کار، شورای عالی حفاظت فنی و صیانت از منابع مادی کشور است که ما تلاش داریم به کمک دستگاه های دیگه آن را ارتقاء دهیم.
رعیتیفرد خاطرنشان کرد: امسال به کنوانسیون مقاوله نامه ۱۵۵ سازمان جهانی کار با عنوان ایمنی و بهداشت کار پیوستیم که در آن همه دستگاه ها موظف هستند وظایفی را برای ارتقای ایمنی کار انجام دهند، از آموزش و پرورش و وزارت علوم گرفته در دروس دانش آموزان و دانشجویان باید موضوعات ایمنی و بهداشت کار را بگنجانند تا سازمان ملی استاندارد، صدا و سیما و همه دستگاه های وظیفه مدار طبق این مقاوله نامه و قانونی که در مجلس تصویب شد با وظایف خود را انجام دهند.
وی در پایان گفت: امیدواریم که با کمک همه دستگاه ها و با محوریت وزارت کار بتوانیم ارتقای ایمنی را در کل کارگاههای کشور داشته باشیم.
Tuesday, 1 July , 2025