به گزارش نکته آنلاین، مهدیان پور مدیرکل کتابخانههای عمومی استان با گرامیداشت شهدای غزه و بیان اینکه رژیم غاصب صهیونیستی یکی از بزرگترین ضعفهای خود را در طوفانِاقصیٰ نشان داد، عنوان کرد: در حملهی نیروهای فلسطینی حماس به اسرائیل طی طرح طوفاناقصیٰ، ضربهی مهلکی بر اسرائیل وارد شد که به موجب آن، رژیم ظالم درصدد […]
به گزارش نکته آنلاین، مهدیان پور مدیرکل کتابخانههای عمومی استان با گرامیداشت شهدای غزه و بیان اینکه رژیم غاصب صهیونیستی یکی از بزرگترین ضعفهای خود را در طوفانِاقصیٰ نشان داد، عنوان کرد: در حملهی نیروهای فلسطینی حماس به اسرائیل طی طرح طوفاناقصیٰ، ضربهی مهلکی بر اسرائیل وارد شد که به موجب آن، رژیم ظالم درصدد انتقامجویی برآمده، بیرحمانه با حملهی ددمنشانه به مردم غیرنظامی غزه اعم از کودکان، زنان، سالمندان و همچنین مناطق پرجمعیت و ازدحام، همه را به خاکوخون کشاند.
وی به سیاست ظالمانه دشمن اشاره کرد و افزود: رژیم غاصب سعی در استفاده از حربههای ظالمانهی مختلف نظیر تهدید و ترعیب عموم مردم دارد تا به اهداف پلید خود برسد.
مهدیانپور مطالعه و مرور منابع اطلاعاتی مرتبط را ابزاری مهم و ضروری در شناخت دشمن و مقابله با آن برشمرد و تشریح کرد: مسئلهی شناخت دشمن ایجاب میکند که ما روی به کتاب بیاوریم و منابع مختلف این حوزه را مطالعه کنیم تا دشمنان خود را بهتر بشناسیم، چرا که با مطالعه و شناخت دقیق و عمیق میتوانیم راهکارهای مناسب برای مقاومت و مقابله کردن، دفاع از مردم ستمدیده، حفظ میهنوارزشهایمان و حمایت مؤثر از سرزمینهای مظلوم جهان اسلام داشته باشیم.
وی در ادامه به معرفی کتاب «ده غلط مشهور درباره اسرائیل» که نوشتهی ایلان پاپه با ترجمهی وحید خضاب بوده و توسط کتابستان معرفت در سال 1398 برای پنجمینبار به چاپ رسید، شرح داد: ایلان پاپه، نویسندهی کتاب، ضمن اینکه هویّت اسرائیلی دارد اما مخالف سیاستهای ظالمانهی اسرائیل است. این اثر به مطالبی میپردازد که بسیاری از افراد درست میپندارند اما اینگونه نیست. در محتوای کتاب گفته شده که سیاستمداران اسرائیلی همیشه سعی داشتند بتدریج ارزشهای خود را بصورت افسانه در اذهان، افکار و باور عموم مردم بگنجانند.
این مسئول در اهمیّت مطالعهی کتاب «ده غلط مشهور درباره اسرائیل» افزود: مطالعهی این کتاب برای اینکه افکار و اذهان عموم مردم با برنامهها و سیاستهای دشمن آشنا شود و اینکه پی ببرند چه اتفاقاتی در جهان اسلام افتاده، بسیار توصیه میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی مازندران، در پایان، وجود برنامههای فرهنگی نظیر عصر شعر «اسم شب صبح است» را، اهرمی برای حمایت از مردم غزه، قشر مظلوم جهان دانست و اذعان داشت: ما میتوانیم با اشعار خود که برانگیخته از عواطف، جوشش و غَلیان انسانی درونمان است، همدردی و حمایتمان از مردم مظلوم دنیا یعنی فلسطین و غزه را اعلام کنیم و به آنها نشان دهیم که مُشفقانه و مجدّانه در کنار آنها هستیم و خواهیم ماند.
گفتنی است در عصر شعر «اسم شب صبح است»، شاعران و اهالی بومی اندیشهوقلم: میثم رنجبر، سیّدامیرحسین موسوی، زهرا نعمتپور، امیر طاهری، محسن بصیری، علیرضا دِهرویه و بهناز پُلوری با خوانش اشعار مرتبط و مناسبتی، ضمن حمایت از ستمدیدگان غزه، شهدای مظلوم طوفانِاَقصیٰ و سرزمین قدس را گرامی داشتند.
Thursday, 3 July , 2025