بشیر بی‌آزار، دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان مقیم لندن، در گفتگو با SNNTV تأکید کرد که جشنواره کن ابزاری در خدمت نظام سلطه است و نگاه آن به آثار ایرانی کاملاً سیاسی شده است.
وی اظهار داشت که جشنواره کن مسیر مشخصی را برای هنرمندان ایرانی طراحی می‌کند و اگر کسی بخواهد جایزه نخل طلا را دریافت کند، باید این مسیر را طی کند.
بی‌آزار همچنین تصریح کرد که در جشنواره کن، اثر و تولیدکننده آن باید دارای ویژگی‌های خاصی باشند. وی افزود که جعفر پناهی تمامی معیارهای جشنواره را رعایت کرده، در حالی که سعید روستایی نتوانست استانداردهای کن را پاس کند.
بشیر بی‌آزار: سعید روستایی اگر همین مسیر را ادامه دهد، به جعفر پناهی می‌رسد
دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان مقیم لندن، اظهار داشت که جشنواره کن فضایی را به‌گونه‌ای طراحی می‌کند که به اهداف خود برسد.
وی تأکید کرد که اگر کسی در جشنواره کن برای سه دقیقه تشویق شود، دیگر آدم سابق نخواهد بود.
بی‌آزار همچنین به نقد منتشرشده در مجله فیلم اشاره کرد و گفت که منتقد این مجله معتقد است جعفر پناهی بیانیه سیاسی نوشته و فیلم نساخته است.
وی در ادامه افزود که سعید روستایی فیلمساز توانایی است، اما مسیری را طی می‌کند که جامعه از او استقبال نمی‌کند.
بشیر بی‌آزار، اظهار داشت که تصویری که مردمان کشورهای دیگر از ایران دارند، دقیقاً همان تصویری است که تولیدکنندگان آثار جشنواره‌های کن و جایزه اسکار ارائه می‌دهند.
وی تأکید کرد که اگر قرار است به فعالیت سیاسی تبریک گفته شود، باید به کار سیاسی این افراد اشاره کرد، اما تبریک به یک هنرمند در این زمینه معنا ندارد.
بی‌آزار همچنین تصریح کرد که کارگردانان مسئول سیاه‌نمایی هستند که در آثارشان ایجاد می‌کنند. وی افزود که هالیوود آمریکا را به‌گونه‌ای نشان می‌دهد که جوان ایرانی حسرت زندگی در آن کشور را بخورد، در حالی که این تصویر از اساس دروغ است.
بشیر بی‌آزار،عنوان کرد که جشنواره کن مسیر مشخصی را برای تولیدکنندگان آثار ایرانی تعیین کرده است.
وی تأکید کرد که جعفر پناهی آگاهانه ساختارشکنی می‌کند تا بتواند جوایز بین‌المللی را کسب کند.
بی‌آزار همچنین تصریح کرد که مراسم فرش قرمز پناهی با آهنگ توماج صالحی همراه بوده و این انتخاب تصادفی نیست.
وی افزود که اگر سعید روستایی در ایران زندان برود، احتمال دریافت جوایز بین‌المللی برای او بیشتر خواهد شد.
بشیر بی‌آزار: جشنواره‌های خارجی ابزاری برای تغییر رفتار سیاسی ایران
دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان مقیم لندن، اظهار داشت که جشنواره‌های خارجی، از جمله جشنواره کن، تا مدتی موضع مشخصی درباره ایران نداشتند اما به‌تدریج تلاش کردند تغییر رفتار سیاسی را در دستور کار قرار دهند.
وی تأکید کرد که هزینه‌های این جشنواره‌ها در راستای اهداف خاصی صرف می‌شود و نقش آن‌ها فراتر از فعالیت‌های فرهنگی است.

منبع : خبرگزاری دانشجو – snn.ir

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.