به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، محمود آلبویه گفت: سازمان غذا و دارو در کنار سایر دستگاهها از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بهطور جدی روند توزیع فرآوردههای غیرمجاز را رصد کرده و اقدامات مؤثری برای جلوگیری از عرضه این اقلام انجام داده است.
وی با اشاره به شگرد برخی سودجویان، افزود: مواردی مشاهده شده که برخی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز، پس از بازگردانده شدن از بازار یا توقیف، با بستهبندی تازه و عنوانهای جعلی مجدد در شبکه فروش عرضه میشوند.
آلبویه ادامه داد: سامانههای اصالت و تیتک امکان استعلام شناسه رهگیری را برای مصرفکنندگان فراهم کردهاند و شهروندان میتوانند از طریق این کد، اصالت کالا، مجوز توزیع و میزان رسمی واردات یا تولید فرآورده را بررسی کنند.
وی تأکید کرد: بسیاری از این فرآوردهها از مسیرهای غیررسمی و در مقیاسهای کوچک وارد کشور میشوند و ممکن است فاقد مجوز، کیفیت و ایمنی لازم باشند. برخی حتی با دستکاری در تاریخ مصرف یا ترکیب فرآورده، خطرات جدی برای سلامت مصرفکننده ایجاد میکنند.
مدیرکل فرآوردههای آرایشی و بهداشتی گفت: هدف اصلی، صیانت از سلامت مردم است و هیچ فرآوردهای بدون تأیید ایمنی و اصالت، اجازه توزیع ندارد. گزارش مردمی درباره فرآوردههای مشکوک، نقش مهمی در شناسایی و توقف این تخلفات دارد.
منبع خبر : خبرگزاری مهر
** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.
Saturday, 12 July , 2025