معاون اجتماعی وپیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران در جلسه اجرای برنامه جامع پیشگیری از خشونت بر انجام اقدامات اثر بخش و بهنگام در جهت پیشگیری از خشونت تاکید کرد.

به گزارش نکته آنلاین و به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی موسوی در این جلسه گفت: استفاده از همه ظرفیت های استانی و تعامل و هماهنگی با سازمان های مرتبط، در کاهش مسائل آسیب رسان به خود و دیگران و رفع بی نظمی ها و نابهنجاری ها و خشونت بسیار موثر است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران، آموزش فردی وگروهی، مباحث روانشناختی و مدیریت هیجانات را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: کنترل خشونت با اقداماتی مانند آموزش مهارت های خود کنترلی، آموزش نوجوانان، خودآگاهی، استفاده از تکنیک های روانشناسی و مدیریت رفتار سازمانی اثربخش خواهد بود.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه در سال گذشته یک سوم پرونده های دادسرا مربوط به خشونت و درگیری بود، تصریح کرد: برگزاری کارگاه های مقابله با خشونت خانگی، فرهنگسازی و تبیین گام های عملیاتی، برقراری ارتباط موثر و مداخله بهنگام باید در دستور کار همه سازمان ونهادها در جهت کاهش خشونت باشد.
وی افزود: کاهش خشونت نیازمند همکاری همه جانبه نهادهای دولتی، آموزشی فرهنگی و خانواده هاست و با اجرای برنامه های آگاه سازی و آموزش مهارت های زندگی می توان زمینه کاهش تنش و رفتارهای خشونت آمیز را فراهم کرد.
شایان ذکر است در ابتدای جلسه هریک از دستگاههای مجری به بیان اقدامات خود در زمینه کاهش خشونت پرداختند و راهکارها و نظرات خود را ارائه کردند.