به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی یونسی رستمی بعد از ظهر شنبه در جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی استان از جوجه‌ریزی بیش از ۵۱ میلیون قطعه در سه‌ماهه نخست سال جاری در استان خبر داد.
وی با اشاره به اهمیت مازندران در تأمین گوشت مرغ کشور، تصریح کرد: در این مدت، ۵۱ میلیون و ۴۷۵ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شده که نشان از ظرفیت بالا و نقش محوری مازندران در تولید گوشت مرغ کشور دارد.
استاندار مازندران با بیان اینکه این استان همچنان رتبه نخست کشور در تولید گوشت مرغ را در اختیار دارد، تلاش مرغداران را در تأمین امنیت غذایی کشور ستود و بر ضرورت حمایت مستمر از این بخش تأکید کرد.
مقام عالی دولت در استان با اشاره به اینکه مازندران پیشتاز صنعت طیور کشور است، تأکید کرد: برای استمرار تولید گوشت مرغ در مازندران، از همه ظرفیت‌های موجود برای تأمین نهاده‌های مورد نیاز مرغداران استفاده شد تا این صنعت همچنان پایدار بماند.
یونسی رستمی گفت: روزانه حدود یکهزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود که علاوه بر تأمین نیاز استان، بخش قابل توجهی از آن برای تأمین نیاز پایتخت به تهران ارسال می‌شود.

منبع خبر : خبرگزاری مهر / مازندران

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.