به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجتبی یادگاری با اشاره شرایط اقلیمی مناسب بویین میاندشت برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر این شهرستان، رُتبه نخست را در نصب پنل خورشیدی دارد.
وی با بیان اینکه مجموع برق تولیدی خورشیدی ماهانه در بویین میاندشت ۲۰۰ هزار کیلووات ساعت است، افزود: در زمان حاضر یک هزار و ۲۰۰ خانوار از اهالی این شهرستان از این انرژی تجدیدپذیر بهره‌مندند.
یادگاری با عنوان اینکه برای جبران کامل خاموشی‌های این شهرستان نیاز به تولید حدود ۱۰ مگاوات برق دیگر است‌، گفت: برای تحقق این کار، احداث ۲ پروژه سه مگاواتی و ۲ پروژه یک مگاواتی به مجموع هشت مگاوات در این شهرستان آماده اجراست.
وی با اشاره به اختصاص زمین یک هزار مترمربعی برای ساخت یک نیروگاه خورشیدی با توان تولید ۷۰۰ کیلوات ساعت در روز گفت: برای احداث و راه اندازی آن ۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است و با تامین آن، تا سه ماه آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.
مدیر برق بویین میاندشت با بیان توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در حوزه کشاورزی این شهرستان افزود: در این پیوند تاکنون تقاضای ۱۸ فرد واجد شرایط برای چاه‌های زراعی ثبت شده است که با اعطای تسهیلات با بهره چهار درصد به آنها، اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر یک نیروگاه خورشیدی برای تامین برق چاه‌های کشاورزی بویین میاندشت نصب شده است، گفت: هدف این کار، جلوگیری از خاموشی‌های چاه‌های کشاورزی و آسیب نرسیدن به محصولات زارعان است.

منبع خبر : خبرگزاری دانشجو | www.snn.ir

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.