به گزارش خبرنگار مهر، نقی کریمیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به موضوعات عملیاتی و سامانه هوشمند سازی سواحل گفت: در مجمع سالیانه ۱۴۰۳ موضوعات عملیاتی و سامانه هوشمند سازی سواحل و آموزش نجات غریق در استان بررسی شد و یکی از موضوعات مهم، پایش هوشمندسازی سواحل بررسی و مورد قبول واقع و با پیمانکار به نظارت دانشگاه مازندران قرار داد بسته شد تا این سامانه باهدف کاهش غریق در سواحل سراسر کشور، هرچه سریع‌تر به بهره برداری برسد و هفت استان ساحلی کشور را نیز تحت پوشش قرار دهیم.
وی با بیان اینکه استان مازندران توسط وزارت کشور به عنوان استان معین برای مدیریت این سامانه معرفی شده است؛ گفت: استان مازندران به عنوان استان معین و شهرستان بابلسر به عنوان پایلوت برای پوشش ۶ استان ساحلی دیگر کشور در نظر گرفته شده که وظیفه هیئت استان کنترل سواحل ۷ استان و گزارش اتفاقات به وزارت کشور و استانداری‌های آن ۷ استان است.
کریمیان با بیان اینکه سامانه هوشمند مدیریت سواحل تمام نیروهای فعال در سواحل استان را پوشش می‌دهد، افزود: با نصب اپلیکیشن ناجی غریق در گوشی همراه نیروهای حاضر در سواحل ارتباط لازم با اتاق مانیتورینگ مستقر در دفتر هیئت استان صورت می‌پذیرد.
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی استان مازندران با اشاره به اینکه سامانه هر نوع حادثه را به سرعت به اتاق مانیتورینگ ارسال خواهد کرد؛ گفت: با فشردن دکمه sos اپلیکیشن، زنگ خطر به نزدیک ترین نیروی مستقر به آن مکان، رئیس هیئت و اتاق مانیتورینگ ارسال و به صورت خودکار جهت پشتیبانی به هلال احمر و اورژانس ۱۱۵ آن شهر اطلاع داده می‌شود.
کریمیان در پایان تصریح کرد: سامانه هوشمند مدیریت سواحل قادر به ارسال و دریافت فیلم، عکس و صدا است که تمام این داده‌ها در اتاق مانیتورینگ مستقر در دفتر هیئت استان قابل رؤیت است.

منبع خبر : خبرگزاری مهر / مازندران

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.