به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهدی حیدری دبیر مطالبهگران مردمی شهرستان سیریک، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با انتقاد شدید از وضعیت بهداشت و درمان شهرستان اظهارکرد: بیش از یک دهه از ارتقاء سیریک به شهرستان گذشته، اما با کمال تأسف هنوز بیمارستان امام سجاد (ع) فاقد کد رسمی بیمارستانی است و فقط در حد یک مرکز بیمار بستر فعالیت میکند؛ این یعنی تمام زیرساختهای فنی، پرسنلی و تخصصی در سیریک، رسمیت ندارند و ناقصاند.
سیتیاسکن میلیاردی؛ یک سال خاکخوردن وی در ادامه افزود: چرا هیچ اقدام قاطع و مؤثری از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقاء درمان در سیریک انجام نشده، چرا مردم باید برای خدمات اولیه، کیلومترها به میناب یا بندرعباس اعزام شوند.
حیدری عنوان کرد: بیش از یک سال از تحویل دستگاه سیتیاسکن به شهرستان میگذرد، اما هنوز ساختمان مناسب آن آماده نشده، اپراتور جذب نشده و زیرساختهای بهرهبرداری فراهم نیست؛ یک دستگاه چند میلیاردی به ابزاری ویترینی تبدیل شده در حالی که مردم برای یک تصویر ساده باید در شرایط بحرانی به شهرهای دیگر منتقل شوند.
اورژانس جادهای فرسوده؛ جان در گرو زمان وی در بخشی دیگر به وضعیت بحرانی اورژانس جادهای سیریک اشاره کرد و گفت: این شهرستان با وجود جادههای ترانزیتی و سوانح پرتکرار تنها دارای سه پایگاه اورژانس جادهای است که با آمبولانسهای فرسوده فعالیت میکنند، در برخی نقاط زمان رسیدن اورژانس بیش از ۳۰ دقیقه طول میکشد؛ این یعنی جان بیماران قربانی کمتوجهی مسئولان است.
دبیر مطالبهگران مردمی شهرستان سیریک با اشاره به وضعیت بحرانی اورژانس جادهای خواستار اقدامات فوری و مؤثر از سوی مسئولان شد و تأکید کرد: ایجاد دو پایگاه جدید اورژانس در محورهای حادثهخیز شهرستان یک ضرورت است و میتواند نقش مهمی در کاهش زمان رسیدن نیروهای امدادی و نجات جان مصدومان داشته باشد.
وی همچنین بر لزوم تجهیز ناوگان اورژانس تأکید کرد و افزود: آمبولانسهای فعلی فرسوده و ناکارآمدند و نمیتوانند در شرایط بحرانی خدمات مطلوب ارائه دهند، نوسازی ناوگان امدادی باید بهعنوان یک اولویت در دستور کار قرار گیرد.
وعده راهاندازی درمانگاه تأمین اجتماعی حیدری در ادامه با انتقاد از بیعملی مسئولان نسبت به وعده راهاندازی درمانگاه تأمین اجتماعی عنوان کرد: سالهاست مردم سیریک در انتظار تأسیس این درمانگاه هستند، اما این وعده هیچگاه عملی نشده است؛ این در حالیست که بخش زیادی از جمعیت شهرستان بهویژه صیادان، کارگران فصلی و بازنشستگان، تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعیاند و نبود مرکز درمانی وابسته به این سازمان فشار زیادی را بر آنها تحمیل کرده است.
وی این وضعیت را مصداق آشکار بیتوجهی به حقوق بیمهشدگان و قشر زحمتکش جامعه دانست.
به گفته وی، تا کی قرار است مردم شهرستان سیریک هزینه بیتفاوتی مدیران ستادی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان را پرداخت کنند، چرا هیچ جدول زمانی و ضمانت اجرایی مشخصی برای حل بحران سلامت در این منطقه ارائه نمیشود.
دبیر مطالبهگران مردمی شهرستان سیریک در ادامه اظهارکرد: مردم شهرستان سیریک دیگر وعده نمیخواهند بلکه عمل میخواهند. درمان حق مردم است نه امتیازی که فقط به شهرهای بزرگ داده شود؛ ما در کنار مردم ایستادهایم تا این مطالبات محقق شوند و مسئولان باید پاسخ دهند چرا هنوز مردم سیریک یک بیمارستان رسمی ندارند.
منبع : خبرگزاری دانشجو – snn.ir
** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.
Thursday, 3 July , 2025