به گزارش نکته آنلاین و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، بابک مومنی، در ادامه افزود اقدامات و هدایت های جدی و راهبردی استاندار را می توان در سه محور مدیریت تامین کافی کالاهای اساسی، هدایت میدانی نظارت بر شبکه توزیع و عرضه و نهایتا جلب مشارکت عمومی مردم شریف استان برمبنای الگوی وفاق و همدلی در میزبانی از مهمانان استان تقسیم بندی نمود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، مصادیق برجسته این اقدامات را در سه حوزه کلیدی ایجاد آرامش در بازار برشمرد:
1. مدیریت بحث نان: با اتخاذ تدابیر مناسب، از جمله توزیع سهمیه های مناسبتی و فعالیت ۲۴ ساعته واحدهای خبازی از ایجاد صفهای طولانی و کمبود نان جلوگیری شد و حتی نسبت به ایام مسافرپذیر پیش از جنگ هم شرایط مساعدتری را شاهد بودیم.
2. مدیریت عرضه مرغ: با توزیع هدفمند و نظارت دقیق، تعادل در بازار مرغ برقرار شد. به گفته مومنی در اوج مسافرتها به ویژه در غرب استان، روزانه بیش از ۶۰۰ تن مرغ علاوه بر مرغ ارسالی به استان تهران، در سطح استان توزیع شد. این در حالی است که در توزیع نرمال مرغ در سایر ایام سال ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن بوده است.
3. مدیریت تامین روغن: با برنامهریزی و نظارت مستمر استاندار و پیگیری جهاد کشاورزی در تعامل با فرمانداران کمبود حادی در زمینه تامین روغن در استان رخ نداد و بطور بی سابقه ای در برخی از روزها بیش از ۲۰۰ تن روغن خانوار که از توزیع ماهانه یا ۱۵ روزه اغلب ایام سال بیشتر بوده در فروشگاههای استان توزیع می شد.
وی همچنین از تخصیص ۷۰۰۰ تن ذرت، ۷۰۰۰ تن کنجاله سویا و ۲۵۰۰ تن جو جهت تامین نهاده های مورد نیاز تولیدکنندگان صنعت دام و طیور استان خبر داد که از طریق شرکت پشتیبانی امور دام استان بین اتحادیه ها و تشکلهای ایشان در حال توزیع است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در پایان از پیگیری ارتقای زیرساخت های مدیریت ذخایر استان از سوی استاندار محترم و استمرار و توسعه برنامه های نظارتی در ایام سال خبر داد.
Saturday, 12 July , 2025