برگزاری نشست هماهنگی اولین المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نشست هماهنگی اولین المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی با حضور دکتر عباس سروش سرپرست دانشگاه، دکتر سید ابوالفضل میردهقان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشجویی، مسئولان دانشگاه صنعی امیرکبیر، مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان دانشجویی در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر جهانبخش دانشیان با حضور در نشست هماهنگی المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی گفت: همانطور که مستحضرید، برنامههای دانشگاهها به دلیل شرایط و مسائل اخیر تحت تأثیر قرار گرفتهاند و برخی مسابقات دانشگاهی لغو یا دستخوش تغییر شدهاند. با این حال، دانشگاه صنعتی امیرکبیر بهعنوان یکی از دانشگاههای برتر و صنعتی کشور، آمادگی خود را برای میزبانی این المپیاد اعلام کرده است.
معاون امور دانشجویان داخل سازمان دانشجویی هدف از برگزاری این نشست را بحث و تصمیمگیری نهایی درباره نحوه برگزاری مطلوب المپیاد دانست و افزود: مسئولیت دانشگاههای بزرگ کشور است که در چنین رویدادهایی پیشقدم باشند و شرایط را برای مشارکت فعال دانشجویان فراهم کنند.
دانشیان با تأکید بر نقش روحیهبخش این مسابقات برای دانشجویان، افزود: هدف از برگزاری این المپیاد تنها اجرای مسابقه نیست، بلکه ما به دنبال ایجاد شور و نشاط دانشجویی هستیم؛ لذا پیشنهاد میشود خوابگاههای دانشجویی در ایام المپیاد در اختیار شرکتکنندگان قرار گیرد.
دکتر مصطفی زارعی مدیر تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست گفت: کلیه فعالیتهای ما در اداره تربیت بدنی پس از وقایع اخیر و تحمیل جنگ بر کشور دچار تغییرات شد و مجبور شدیم بازطراحیهایی را انجام دهیم.
وی خاطر نشان کرد: در این زمینه دو موضوع زمان برگزاری و تغییر در ساختار میزبانی باز طراحی شد؛ در تصمیمات پیشین، مقرر شده بود اندیشکده ورزش در دانشگاه علم و صنعت مسئولیت میزبانی را بر عهده بگیرد. اکنون پیشنهاد شده است که به دانشگاه صنعتی امیرکبیر واگذار شود که این دانشگاه آمادگی میزبانی هر دو بخش دختران و پسران را نیز اعلام کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از دانشگاهها و دانشجویان تجربه حضور در رویدادهای فناورانه و رباتیکی را دارند، باید شرایطی فراهم شود که مشارکت آنها در این رویداد نیز افزایش یابد. علاوه بر این، میتوانیم با انتشار فراخوانهای جدید، مشارکت دانشجویان را افزایش دهیم و تنوع رشتهها و تیمها را گسترش دهیم.
زارعی خاطر نشان کرد: این رویداد باید بسیار هدفمند و اثرگذار طراحی شود تا مخاطب نهایی، یعنی دانشجویان، تجربهای مثبت و پربار از آن داشته باشند. از ابتدا هم تأکید کردهام که نباید به اجرای ساده اکتفا کرد؛ بلکه باید با دقت، آموزش، تحلیل و انتخاب درست محل و موضوعات مسابقه، یک رویداد ماندگار شکل بگیرد.
دکتر مهدی رسولی معاون پژوهشکده تربیت بدنی در نشست هماهنگی المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی از انتشار مجدد فراخوان برای المپیاد ورزشهای فناورانه خبر داد و گفت: با این اقدام فرصت مشارکت برای تیمهای جا مانده از ثبت نام فراهم خواهد شد.
دکتر رضا قاسمنژاد معاون مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم نیز در این نشست گفت: این نخستین بار است که چنین رویدادی بهصورت ساختاریافته و بر اساس آییننامه مصوب وزارت علوم در سطح ملی برگزار میشود.
اولین المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی از ۱۸ تا ۲۵ شهریورماه در سه بخش دیجیتال و فیجیتال، رباتیک و بخش فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
منبع خبر : خبرگزاری دانشجو | www.snn.ir
** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.
Saturday, 12 July , 2025