به گزارش نکته آنلاین و به نقل از روابط عمومی ؛ جلسه شورای اداری بهزیستی مازندران با حضور علیرضا انجلاسی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور، سید امیر حسینی جو معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران و اعضای شورای اداری بهزیستی مازندران برگزار ش
علیرضا انجلاسی،معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور با تبریک هفته بهزیستی به مدیران، معاونین، روسای ادارات، کارکنان و جامعه هدف، اظهار داشت: سازمان بهزیستی یکی از نهادهای تخصصی، امدادی، حمایتی و اورژانسی کشور است که ارائه خدمات حمایتی را از پیش از تولد تا دوران سالمندی بر عهده دارد.
وی افزود: بهجز سازمان زندانها، سازمان بهزیستی تنها نهاد دولتی کشور است که براساس شرح وظایف قانونی خود، مجوز و مسوولیت نگهداری و حمایت از اقشار مختلف جامعه را دارد و این موضوع نشانه جایگاه ویژه و اهمیت بالای این سازمان است.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: سازمان بهزیستی نهادی گسترده با ظرفیت و مأموریتی در حد یک وزارتخانه است که در سال ۱۳۵۹ با دو وظیفه اصلی تأسیس شد و امروز با بیش از ۱۶۷ وظیفه، خدمات متنوعی را به اقشار مختلف مردم ارائه میکند.
وی با اشاره به نقش اثرگذار بهزیستی در ارتقای کیفیت زندگی افراد و ضرورت تقویت همافزایی بین دستگاهی در راستای ارتقای سطح خدماترسانی، خاطرنشان کرد: گامهای تحولی بهزیستی با محور عدالت و مشارکت، روایت یک نهاد اجتماعی در مسیر امید است.
انجلاسی افزود: این پروژهها تجلی عینی سیاستهای عدالتمحور سازمان بهزیستی در دل جامعه هستند؛ چرا که این پروژهها نه یک ساختمان صرف، بلکه فضایی برای شکوفایی اجتماعی، توانمندسازی محلی و گسترش پیوندهای انسانی محسوب میشوند.
وی با تأکید بر تحول اساسی در راهبردهای سازمان با همکاری مدیران و مسوولان استانی افزود: امروز در مسیری تازه قرار داریم؛ مسیری که با رویکرد دانشبنیان، مشارکتی و محلهمحور، نگاه سازمان را از تمرکز صرف بر خدمات حمایتی به توسعه ظرفیتهای اجتماعی و ایجاد فرصتهای پایدار برای زندگی بهتر تغییر میدهد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ده محور کلان سیاستی سازمان بهزیستی که ستون فقرات حرکت تحولی این نهاد در سالهای پیش رو خواهد بود، گفت: نگاه دانشبنیان بسیار مهم است زیرا تصمیمسازی بر پایه داده، پژوهش، فناوری و تحلیلهای علمی، راهحلهای نوینی را در مواجهه با چالشهای اجتماعی ارائه میدهد.
انجلاسی در ادامه به اجتماعیسازی خدمات و کاهش تصدیگری دولت اشاره کرد و افزود: بخشی از امور باید به مردم، خیران و سازمانهای مردمنهاد واگذار شود تا احساس مسوولیت عمومی تقویت شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور بر استفاده حداکثری از ظرفیت نهادهای اجتماعی، خیرین و گروههای مردمی تأکید کرد و بیان داشت: ایجاد زمینههای واقعی برای نقشآفرینی آحاد جامعه در طراحی و اجرای سیاستهای اجتماعی؛ از جوانان داوطلب تا گروههای تخصصی، یکی از مهمترین اهداف این مسیر است.
وی خانوادهمحوری را از سیاستهای بنیادین سازمان دانست و افزود: تمرکز ویژه سازمان به توانمندسازی خانوادهها بهعنوان نخستین و مهمترین بستر رشد فردی و اجتماعی معطوف است و عبور از مدلهای حمایتی سنتی و تمرکز بر آموزش، اشتغال و مهارتآموزی برای رسیدن به استقلال اقتصادی و کرامت انسانی، فرصتآفرینی اجتماعی، رویکرد پیشگیرانه برای کاهش آسیبهای اجتماعی پیش از وقوع، محلهمحوری و بازگشت به بافت اجتماعی محلات از دیگر رویکردهای محوری سازمان است.
انجلاسی با تأکید بر عدالتگستری، بر توزیع منصفانه منابع، خدمات و فرصتها در میان همه گروههای جامعه، بهویژه در مناطق کمتر برخوردار، تأکید کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور به تجربه سازمان در دوران دشوار از جمله جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر رژیم صهیونیستی و سایر بحرانها اشاره کرد و گفت: نقش بهزیستی تنها در توزیع خدمات خلاصه نمیشود بلکه در حفظ ثبات اجتماعی، ایجاد امید و توانمندسازی ساختار جامعه بهویژه در شرایط فشارهای خارجی و جنگ ترکیبی دشمنان، اهمیت ویژهای دارد.
وی با بیان اینکه همکاران بهزیستی در خط مقدم بحرانهای اجتماعی و طبیعی بودهاند، از لزوم استفاده از فناوری و هوش مصنوعی در فرآیندهای تصمیمگیری و پایش اجتماعی سخن گفت و افزود: سازمان بهزیستی باید یک نهاد یادگیرنده باشد که بهطور مستمر از بازخوردها، پژوهشها و دادهها بهره میگیرد تا سیاستها را بهروز و متناسب با نیاز واقعی مردم تنظیم کند.
Thursday, 17 July , 2025