واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در اظهاراتی در نشست شورای امنیت درباره وضعیت خاورمیانه از جمله فلسطین با بیان اینکه رژیم صهیونیستی باید فوراً خشونت در سرزمینهای اشغالی فلسطین را متوقف، حفاظت از جان جمعیت غیرنظامی را تضمین کرده و مانع ارسال کمکهای بشردوستانه به فلسطینیها نشود، تاکید کرد: محاصره نوار غزه باید پایان یابد. العالم – اروپا
به گزارش خبرگزاری تاس، نبنزیا عصر چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره وضعیت خاورمیانه با اشاره به گزارشهای مکرر درباره کشتار فلسطینیها، تصرف اراضی و تخریب خانههای آنها، این اقدامات رژیم صهیونیستی را غیرقابل قبول خواند و اظهار کرد: بحران انسانی در غزه به شدت تشدید شده است و مردم این منطقه از امید بازگشت به خانههای خود محروم شدهاند.
او همچنین با اشاره به اینکه مشکلات فلسطینیها فقط به غزه محدود نمیشود، خاطرنشان کرد: ما به شدت نگران وضعیت کرانه باختری رود اردن هستیم چرا که شدت عملیات (رژیم) اسرائیل در این منطقه هم رو به افزایش است و عملیات نظامی اسرائیل در کرانه باختری و بیتالمقدس نیز موجب تخریب گسترده و افزایش بحران انسانی شده است.
نبنزیا همچنین با انتقاد از استفاده از زور برای حل مساله اسرا، خواستار برقراری آتشبس فوری با میانجیگری طرفهای بینالمللی و آزادی همه بازداشتشدگان شد.
تام فلچر معاون دبیرکل در امور بشردوستانه و هماهنگکننده امدادرسانی اضطراری عصر چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره خاورمیانه وفلسطین گفت: وضعیت غزه فراتر از آن است که بتوان با واژهها توصیف کرد.غذا در حال اتمام است. کسانی که به دنبال آن هستند، در معرض خطر تیراندازی قرار دارند. مردم در تلاش برای سیر کردن خانوادههایشان جان خود را از دست میدهند. بیمارستانهای صحرایی اجساد کشتهشدگان را دریافت میکنند و کارکنان پزشکی داستانها را از زبان مجروحان میشنوند.
فلچر تصریح کرد: نرخ گرسنگی در میان کودکان در ماه ژوئن به بالاترین سطح خود رسید و بیش از ۵۸۰۰ دختر و پسر دچار سوءتغذیه حاد تشخیص داده شدند.
معاون دبیرکل سازمان ملل گفت: هفته گذشته، در بحبوحه این بحران گرسنگی، کودکان و زنان در یک حمله در حالی که منتظر کمک های غذایی برای زنده ماندن بودند، کشته شدند. حماس همچنان اسرا را در اختیار دارد و ما گزارشهایی از حملات به امدادگران دریافت کردهایم.
وی تصریح کرد: سیستم بهداشتی به شدت تخریب شده است. تنها ۱۷ بیمارستان از مجموع ۳۶ بیمارستان و ۶۳ مرکز درمان اولیه از ۱۷۰ مرکز فعال هستند که همه به صورت محدود فعالیت میکنند، در حالی که روزانه تعداد زیادی زخمی وارد میشوند.
اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابیهای گستردهای و تلفات انسانی زیادی برجای گذاشت اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابود کردن جنبش حماس و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.
۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش بس برقرار شد و پس از آن، ارتش رژیم اسرائیل از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.
منبع خبر : شبکه العالم | https://fa.alalam.ir
** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.
Thursday, 17 July , 2025