به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرزانه صادق روز یکشنبه در مراسم سرمایه‌گذاری در ناوگان ریلی مسافری گفت: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های پیشرفت کشورها، میزان توسعه شبکه ریلی و صنعت حمل‌ونقل ریلی آنهاست، همچنین ریل‌محور بودن شهرسازی از دیگر نشانه‌های توسعه است.
وی افزود: توسعه ریلی موجب ایجاد ترانزیت پایدار و رفت‌وآمد‌های مداوم خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در جلسات کمیسیون‌های مشترک اقتصادی با کشور‌های همسایه، یکی از مسائل اصلی که دنبال می‌شود، توسعه حمل‌ونقل ریلی است. هدف ما این است که زنجیره حمل‌ونقل ریلی به طور مداوم در حال پیشرفت باشد. در این مسیر، علاوه بر مشکلات داخلی، چالش‌هایی در مرز‌ها نیز وجود دارد.
این عضو دولت چهاردهم تاکید کرد: بدون شک، افزایش نسبت میزان حمل کالا به ظرفیت می‌تواند توسعه بیشتری برای کشور به ارمغان بیاورد. مزیت بزرگ ایران در این حوزه، موقعیت ویژه‌ای است که از نظر سهولت، ایمنی و هزینه پایین مسیر در بین کشور‌های منطقه دارد.
صادق با اشاره به کمبود‌ها در بخش مسافری ریلی گفت: برای رسیدن به هدف ۵۰۰ لکوموتیو و ۹۰۰ واگن مسافری، هنوز فاصله زیادی داریم و در این مسیر، نیاز به همکاری بخش خصوصی داریم.
وی تاکید کرد: در این راستا، باید از دخالت‌های غیرضروری در مسیر فعالیت بخش خصوصی اجتناب شود.
صادق همچنین به راه‌اندازی سامانه سپهتن اشاره کرد و گفت: این سامانه به پایش مصرف سوخت کمک زیادی خواهد کرد و در نهایت به کاهش مستمر مصرف سوخت در صنعت ریلی منجر خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی در پایان گفت: بر این باوریم که باید خدمات‌رسانی به تمامی اقشار مردم به بهترین شکل انجام شود. برای این منظور، تصمیم گرفته‌ایم که تا پایان شهریورماه، ایستگاه‌های قطار و واگن‌ها باید خدمات ویژه‌ای به معلولان ارائه دهند.
وی اضافه کرد: اگر امروز از بخش خصوصی حمایت می‌کنیم، به دلیل آن است که توسعه پایدار با حضور بخش خصوصی تحقق می‌یابد و هرچه دخالت‌های دولتی کاهش یابد، خدمات به مردم بهتر و پایدارتر خواهد بود.

منبع خبر : خبرگزاری دانشجو | www.snn.ir

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.