ناصر نورزاده معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی میناب با اعلام این خبر گفت: شهرستان میناب با ۱۲ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما و تولید سالیانه ۶۰ هزار تن محصول، به عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید خرما در استان هرمزگان شناخته می‌شود.
وی افزود: رطب خنیزی به دلیل طعم شیرین و منحصر‌به‌فرد خود، جایگاه ویژه‌ای در بین ارقام خرما دارد و به صورت رطب تازه و خرما در بازار مورد استقبال فراوان قرار می‌گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب با اشاره به تنوع ارقام خرما در این منطقه، اظهار داشت: علاوه بر رقم خنیزی، ارقام دیگری همچون آلمهتری، مرداسنگ، هلیلی و کریته نیز در میناب تولید و به صورت رطب تازه برداشت می‌شوند.
نورزاده خاطرنشان کرد: برداشت خرما در شهرستان میناب از خردادماه با برداشت رقم آلمهتری آغاز شده و تا اواخر شهریورماه با برداشت رقم هلیلی ادامه دارد.
وی در پایان یادآور شد: رطب خنیزی برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز بازار‌های محلی میناب، به شهر‌های بندرعباس، قشم و کیش نیز ارسال می‌شود.

منبع خبر : خبرگزاری دانشجو | www.snn.ir

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.