– اخبار بین الملل – به گزارش «آیه جوده»، خبرنگار تسنیم در نوار غزه، ساکنان دیرالبلح در مرکز این باریکه با صدای یک قتل‌عام جدید، بار دیگر غافلگیر شدند؛ جایی که هواپیماهای رژیم غاصب صهیونیستی در حملاتی هوایی، صف زنانی را که به‌همراه فرزندان شیرخواره‌شان منتظر دریافت مکمل‌های غذایی از یکی از مراکز امدادرسانی بودند، هدف یورش خود قرار دادند.
.
این جنایت منجر به شهادت ۱۵ زن و کودک و زخمی شدن ده‌ها نفر با جراحات مختلفی شد که برخی از آنها هنوز در وضعیت پزشکی اسفبار با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.
این نخستین نمونه از این‌گونه حملات هوایی و جنایات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه نبود اما در عمل نمونه‌ای آشکار از بی‌اعتنایی اشغالگران نسبت به جان مردم بی‌گناه و تداوم سیاست گرسنگی دادن و کشتار جمعی اهالی غزه بود.
«امّ‌محمد»، یکی از شاهدان عینی جنایت دیرالبلح که از قتل‌عام زنان و کودکان خردسال به‌دست نظامیان صهیونیست به ستوه آمده است فریاد می‌زند: افرادی که هدف قرار گرفتند راهی آنجا شده بودند تا خوراکی برای بچه‌هایشان دست‌وپا کنند؛ بچه‌هایشان گرسنه بودند، چرا دارند مردم را این‌گونه هدف قرار می‌دهند؟ این بچه‌ها چه‌گناهی داشتند؟ این دختربچه چه گناهی کرده است که دارد این‌گونه در آغوش مادرش جان می‌دهد؟ چرا این بلا را سرش می‌آورند؟ این کارها همه ظلم و گناه است.

همزمان با کشتار دیرالبلح، نظامیان اشغالگر جنایات روزافزونی را در شهر خان‌یونس مرتکب شدند جایی که تانک‌ها بدون اطلاع قبلی به منطقه کشتارگاه ترکی یورش بردند و به‌سمت چادرهای آوارگان پیشروی کردند، این امر باعث ایجاد حالت رعب و وحشت میان ساکنان شد. نظامیان اسرائیلی بی‌هدف به‌روی همگان آتش گشودند و خانواده‌ها را بار دیگر مجبور به فرار کردند؛ آن‌هم در شرایطی که نیازهای اولیه و سرپناه ساده‌شان را به حال خود رها کردند.

«امّ‌ایاد» مادر شهید فلسطینی که از صف‌کشی تانک‌های ارتش اسرائیل کنار چادرهای آوارگان در شهر خان‌یونس دچار بهت و حیرت شده بود به خبرنگار تسنیم می‌گوید: هیچ روزی مثل امروز که با چشمانم تانک‌ها را در کشتارگاه دیدم، نبود، مردم در حال فرار بودند، بمباران‌ها اصلاً عادی نبود، بمب‌ها بر سر مردم فرو می‌آمد، مردم همه سردرگم بودند، نمی‌دانستند چه‌کار کنند، صهیونیست‌ها بی‌هدف بمباران می‌کردند و مردم خودشان به خیابان‌ها می‌آمدند، چند نفر در محل جنایت مجروح و چند نفر شهید شدند، وضعیت بسیار وخیم بود، حتی به کسی اجازه فرار نمی‌دادند.

در اقدام خطرناکی که به فهرست بلند جنایات اشغالگران افزوده شد نیروهای اشغالگر اقدام به نبش قبر شهدا در خان‌یونس کردند و اقدام به جست‌وجوی پیکرها یا اجزای باقی‌مانده از اسرا یا نیروهای مقاومت کردند، گورها کاملاً تخریب شده بودند و برخی از اجساد نیز به‌شیوه‌ای تحقیرآمیز نبش قبر شده بودند.

این اقدام وحشیانه ضمن هتک حرمت پیکرها، احساسات خانواده‌های آنها را نیز جریحه‌دار کرد، این امر بی‌توجهی اشغالگران به تمام پیمان‌ها و ارزش‌های انسانی و اهتمام آنها برای به‌جا گذاشتن آثاری پاک‌نشدنی از تجاوز، حتی تا بعد از مرگ و دفن قربانیان را نشان داد.
تراژدی ۶۰۰ روز جنگ در غزه؛ کودکانی که به اسکلت تبدیل شده‌اندحکایت «علی فرج»، پسر فلسطینی که نماد مظلومیت کودکان غزه شدمیان آوار چادرها، قبور هتک‌حرمت‌شده و خون مادرانی که منتظر روزی و لقمه‌ای نان برای فرزندانشان هستند فصل‌های جدیدی از کشتارها در غزه در حال نگارش است، ما اکنون با واقعیتی روبه‌رو هستیم که تنها با یک نام می‌توان از آن یاد کرد؛ قتل‌عام نظام‌مند ملتی بی‌دفاع.
انتهای پیام/+

منبع خبر : خبرگزاری تسنیم

** انتشار مطالب دیگر رسانه ها در این سایت صرفا جهت اطلاع پیدا کردن مخاطبان از اخبار منتشر شده در فضای مجازی است و رسانه نکته آنلاین، خبر ذیل را تایید یا رد نمی کند.