به گزارش نکته آنلاین ، جلسه بررسی آخرین وضعیت ارتباطات و فناوری اطلاعات شهرستان های رامسر، تنکابن و عباس آباد با هدف بررسی مشکلات حوزه ارتباطی و پیگیری اجرای پروژه های توسعه ارتباطات مناطق روستایی در شهرستان های مذکور، روز سه شنبه پنجم دی ماه سال جاری در فرمانداری شهرستان تنکابن برگزار شد. اسماعیل اعزی […]

به گزارش نکته آنلاین ، جلسه بررسی آخرین وضعیت ارتباطات و فناوری اطلاعات شهرستان های رامسر، تنکابن و عباس آباد با هدف بررسی مشکلات حوزه ارتباطی و پیگیری اجرای پروژه های توسعه ارتباطات مناطق روستایی در شهرستان های مذکور، روز سه شنبه پنجم دی ماه سال جاری در فرمانداری شهرستان تنکابن برگزار شد.

اسماعیل اعزی مدیرکل در این جلسه در خصوص اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دستگاههای تابعه در یکسال گذشته در شهرستان های رامسر و تنکابن و عباس آباد اظهار کرد: با هدف بهبود وضعیت ارتباطات در این سه شهرستان، تعداد ۹ سایت تلفن همراه به منظور تامین پوشش اینترنت ۱۸ روستای این شهرستانها راه اندازی شد و همچنین مشکل اینترنت ثابت (خانگی) ۸۵ روستای این مناطق نیز مرتفع گردید و تنها در طی یکسال گذشته اعتباری بالغ بر ۷۶ میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه توسعه ارتباطات ثابت و همراه در شهرستانهای رامسر و تنکابن و عباس آباد صورت گرفته است.

اعزی با اشاره به تاکیدات مقام عالی وزارت در خصوص تکمیل پروژه های ارتباطی در مناطق شهری و روستایی کشور و به تبع آن در استان مازندران افزود:هم اکنون برنامه اتصال ۱۶ روستای این شهرستانها به ارتباطات تلفن همراه در حال پیگیری می باشد که امیدواریم با همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط با اجرای پروژه های ارتباطی مانند منابع طبیعی بتوانیم این پروژه ها را تا قبل از پایان سال جاری به مرحله به بهره برداری برسانیم.

رییس شورای راهبری مدیران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران در ادامه ضمن اشاره به اجرای پروژه فیبر نوری به طول ۸۲ کیلومتر جهت پوشش  روستاهای شهرستان رامسر تصریح کرد: با پیگیری های انجام شده اجرای پروژه فیبر نوری فاز دوم این پروژه به میزان ۷۰ کیلومتر جهت افزایش سرعت و کیفیت و پایداری شبکه ارتباطی در  ۶ روستای شهرستان رامسر توسط مجری محترم توسعه ارتباطات روستایی وزارت به مخابرات ایران ابلاغ گردیده که انشالله پس از اخذ مجوزهای لازم عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

رییس کارگروه توسعه ارتباطات استان مازندران در ادامه با اشاره به وجود برخی موانع در اجرایی شدن پروژه های ارتباطی غرب مازندران وجود تعامل، همکاری همه جانبه و تسهیل گری امور این پروژه ها را توسط دستگاههای مرتبط مهم ارزیابی نمود و افزود: قطعا توسعه همه جانبه و رسیدن به هدف گزاری مازندران هوشمند و شهر هوشمند با کمک و تشریک مساعی همه ارکان امکان پذیر خواهد بود.

در این نشست دکتر حسینی نماینده مردم شریف شهرستان های رامسر، تنکابن و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از اقدامات ارزنده در توسعه زیرساخت های ارتباطی در شهرستانهای حوزه انتخابیه افزود: همه مسولیت در استان و شهرستان می بایست با دیدگاه توسعه ای برنامه های خود را تنظیم و عملی نمایند.

وی افزود توسعه زیرساخت ها در مناطق روستایی و کم شدن فاصله کیفیت و میزان خدمات در این مناطق و مردم ساکن در نقاط شهری باعث کاهش مهاجرت و حتی بروز مهاجرت معکوس، توسعه اقتصاد روستا و افزایش رضایت مندی مردم می شود.

وی با اشاره به دیدار خود با وزیر ارتباطات و تقدیر از اقدام ویژه ایشان در پی نامه اخیر خود به ایشان که منجر به حضور کلیه مدیران مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران در منطقه غرب مازندران گردید افزود: انتظار داریم دوری مسیر باعث کاهش ارایه خدمات به مردم نشود و هر کمک و تعاملی از مجلس در راستای مباحث بودجه ای و اصلاح قوانین نیاز باشد قطعا پیگیری و انجام خواهد شد.

وی در خاتمه افزود از مدیران انتظار داریم هر اقدام و تصمیمشان در حوزه توسعه استان و شهرستانها با دید مثبت و تسهیل گری باشد.

همچنین در این جلسه مدیران پست، پست بانک، زیرساخت ، مخابرات و ایرانسل منطقه شمال و برخی دستگاهها شامل منابع طبیعی، راهداری و شرکت توزیع برق استان نسبت به مسایل مختلف مرتبط با حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در شهرستانهای مدنظر گزارشات خود را ارایه نمودند.

گفتنی است این جلسه با حضور دکتر حسینی نماینده محترم مردم شریف شهرستان های رامسر ، تنکابن و عباس آباد، فرمانداران این شهرستانها. مدیران دستگاههای تابعه وزارت و برخی از دستگاههای اجرایی مرتبط با پروژه های ارتباطی در استان و شهرستان به میزبانی فرمانداری شهرستان  تنکابن برگزار شد